Pokud hledáte alternativu běžných sladidel, bude pro Vás tento kokosový cukr v BIO kvalitě ideální volbou. Jedná se o 100 % přírodní produkt s nízkým glykemickým indexem a neopakovatelnou chutí s karamelovým podtónem. Kokosový cukr se velmi dobře rozpouští a proto se hodí ke slazení jak teplých tak studených nápojů. Výborně se hodí ke slazení koláčů dortů, zmrzlin a zákusků. Celý popis
100% přírodní nerafinovaná alternativa běžných sladidel s nízkým glykemickým indexem, která má jedinečnou a neopakovatelnou chuť s karamelovým podtónem. Kokosový cukr se v oblasti pěstování kokosů využívá po celá tisíciletí, pro Evropu se ale jedná o poměrně čerstvou novinku. Je to perfektní alternativa k rafinovanému a třtinovému cukru, protože navíc dodá slazeným potravinám jedinečnou a neopakovatelnou karamelovou chuť. Další z výhod kokosového cukru je to, že má (podle Ministerstva zemědělství Filipín) glykemický index 35.