LEANO.cz
Xantanová guma 100 g Wolfberry

Xantanová guma 100 g Wolfberry

Cena 89
Nejlevněji na
Lékárna Dr. Max
Do nákupního seznamu
  • Osobní odběr v 461 lékárnách Dr. Max zdarma
  • Doručení domů/poštovné 79 Kč
  • Doprava zdarma při nákupu nad 999 Kč
  • Dostupnost: skladem

Xantanová guma Wolfberry 100 g zlepšuje kvalitu pečiva a působí jako emulgátor a přírodní stabilizátor. Vynikající nejen pro přípravu bezlepkových pokrmů. Celý popis

Srovnání cen Xantanová guma 100 g Wolfberry

89 Kč
doprava zdarma od 999 Kč
79 Kč
92 Kč
doprava zdarma od 1500 Kč
29 Kč
89.00 92.00 2

Podobné zboží

PROBIO Mouka pohanková hladká bezlepková je vhodná na přípravu palačinek (nasladko i naslano), bezlepkových moučníků a pečiva, lívanců, knedlíků, nočků a na zahušťování.
od 79 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max
Chutná celozrnná svačinka s vysokým obsahem vlákniny bez obsahuje lepku.
od 45 Kč
Nejlevněji
Lékárna.cz
Do nákupního seznamu
Lékárna.cz
Allnature s.r.o. - Allnature Arašíd.krém Low Carb S Ml.čokoládou 220g -
od 89 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Chytrá lékárna | Dr. Max
BEEF Natural Jerky Hledáte ideální rychlou svačinu na cesty či výlety do přírody nebo jen potřebujete dodat energii při náročném dni v práci Vyzkoušejte naše vysoce kvalitní jemně zauzené a nasolené sušené hovězí maso které je bohaté na protein Díky téměř nulovému množství tuku a sacharidů a vysokému obsahu bílkovin vám zajistí regeneraci svalů a udrží v kondici po celý denBalení 25 g Náš tip V naší nabídce naleznete další sušené maso Upozornění Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen k požití
od 55 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Chytrá lékárna | Dr. Max | BENU

Popis Xantanová guma 100 g Wolfberry

Wolfberry Xantanová guma, které se někdy říká xantan nebo E 415, se získává fermentací sacharidů za pomoci bakterie Xanthomonas campestris. Xantanová guma je hydrokoloidní, takže na sebe váže vodu. Této její vlastnosti se využívá především při náhradě lepku, protože pomáhá zlepšovat vlastnosti těsta vyráběného z bezlepkových surovin. Pečivo s xantanem vám vydrží déle vláčnější, lépe drží tvar a tolik se nedrobí. Použití: Xantan můžete používat jak při klasickém pečení, tak při přípravě pečiva v domácí pekárně. Přidává se zamíchaný do mouky a může se použít na různé druhy těst. Při přípravě bezlepkových výrobků se dává 1 až 2 g xantanové gumy na 1 kilogram všech suchých hmot použitých při přípravě těsta. Xantan můžete používat i při přípravě dressingů, omáček, při výrobě zmrzliny, cukrovinek nebo šunky. Složení: Xantanová guma E 415. Nutriční hodnoty ve 100 g: Energie: 1223 kJ / 292 kcal; Bílkoviny: 7 g; Tuky: 0 g; Sacharidy: 73 g.