Vyvážená směs kvalitních ingrediencí pro přípravu klasického bílého bezlepkového pečiva. Celý popis
Vyvážená směs kvalitních surovin pro bezlepkové pečení. Doporučeno pro bezlepkovou dietu. Přirozeně bez laktózy. Použití: Suroviny: 500 g Bezlepkové směsi na pečivo, 380 – 400 g vody, 15 g čerstvého droždí, 5 g jemné soli, 20 g extra panenského olivového oleje Postup: rozpusťte droždí ve vlažné vodě dejte bezlepkovou směs do mísy a pomalu vmíchejte rozpuštěné droždí, přidejte olej a sůl a důkladně promíchejte (homogenní těsto) vytvarujte do koule a nechte vykynout 1,5 hodiny při pokojové teplotě dejte si na ruku trochu mouky a vytvarujte těsto do tvaru bochníku bochník umístěte na plech na pečící papír a nechte kynout dalších 20 minut pečte 30 – 40 minut v předehřáté troubě na 180-200 ° C před podáváním nechte vychladnout Složení: Kukuřičný škrob, rýžová mouka, tapiokový škrob, cukr, rostlinná vláknina, sůl, zahušťovadlo: guarová mouka a E464, extrakt z kvasnic.