LEANO.cz

Nattou

Velmi měkká dečka, kterou lze ručně použít jako loutku, a tak se promění ve společníka vašeho dítěte. múže se také připojit k dudlíku dítěte prát na 30°C 100% polyester rozměry: 28 cm x 28 cm První měsíce života Vašeho miminka jsou o poznávání tohoto světa. V každém momentě – dobrem či zlem, jsou Nattou plyšáci příjemný společník. Dovolte nám dát Vám pár tipů, jak co nejlépe budovat přátelství mezi Vaším miminkem a jeho nebo její Nattou plyšovou hračkou: Miminko se zvykne navázat na jednu konkrétní hračku. Tomuto nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Po umytí, mějte hračku pár nocí u sebe aby nasála vaši přirozenou vůni, která miminko následně uklidní a dá mu nebo jí pocit bezpečí. Kupte si raději dvě stejné oblíbené Nattou hračky pro případ, že se Vám jedna ztratí. Tímto předejdete uplakaným očkům. Hračky sem-tam střídejte aby Vaše malé necítilo žádný rozdíl. Vaše miminko bude chtít se svou oblíbenou Nattou hračkou usínat v postýlce. Jakmile usne, doporučujeme hračku z postýlky vybrat, ale zároveň nechat ji nablízku. Takto miminko klidně usne a vzbudí se v lepší náladě. Nattou hračky budou doprovázet Vaše miminko v prvních měsících života. Dají vašemu dítěti potřebnou důvěru, pocit bezpečí a komfortu v klíčových okamžicích v raných fázích růstu a vývoje.
od 341 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Měkká bavlněná mazlivá dečka, kterou si děťátko hned zamiluje. Ideální pro podporu rozvoje hrubé a jemné motoriky díky různým možnostem uchopení: hlava se zvířátkem, uzlíky a stužky. Obzvlášť měkká látka z dvojité bavlněné vrstvy, která je jemná k pokožce, dělá ze slůně Axela dokonalého společníka. velmi měkký materiál, příjemný na dotek vhodné pro děti od narození Rozměr: 30×30 cm Možnost praní v pračce na 30°C Složení: dečka 100% bavlna, hlava 100% polyester První měsíce života Vašeho miminka jsou o poznávání tohoto světa. V každém momentě – dobrém či špatném, jsou Nattou plyšové hračky příjemný společník. Dovolte nám dát Vám pár tipů, jak co nejlépe budovat přátelství mezi Vaším miminkem a jeho nebo její Nattou plyšovou hračkou: Miminko se zvykne navázat na jednu konkrétní hračku. Tomu nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Po vyprání, mějte hračku pár nocí u sebe aby nasala vaši přirozenou vůni, která miminko následně uklidní a dá mu nebo její pocit bezpečí. Pořiďte si raději dvě stejné oblíbené Nattou hračky pro případ, že se Vám jedna ztratí. Tímto předejdete uplakaným očkám. Hračky sem tam střídejte aby Vaše malé necítilo žádný rozdíl. Vaše miminko bude chtít se svou oblíbenou Nattou hračkou usínat v postýlce. Jakmile usne, doporučujeme hračku z postýlky vyjmout, ale zároveň nechat ji nablízku. Takto miminko klidně usne a vzbudí se v lepší náladě. Nattou hračky budou doprovázet Vaše miminko v prvních měsících života. Dají vašemu dítěti potřebnou důvěru, pocit bezpečí a komfortu v klíčových okamžicích v raných fázích růstu a vývoje.
od 349 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Velmi měkká dečka, která může být použita jako loutka na ruku a tak se proměnit na společníka vašeho děťátka. Ideální na podporu rozvoje hrubé a jemné motoriky díky různým možnostem uchopení: hlava se zvířátkem, mašle na krku, uzlíky a stužky. velmi měkký materiál, příjemný na dotek Rozměr: 52 × 52 × 5 cm Možnost praní v pračce na 30 ° C Složení: dečka 100% bavlna, hlava 100% polyester První měsíce života Vašeho miminka jsou o poznávání tohoto světa. V každém okamžiku – dobrem či zlem, jsou Nattou plyšové hračky příjemný společník. Dovolte nám dát Vám pár tipů, jak co nejlépe budovat přátelství mezi Vašim miminkem a jeho nebo její Nattou plyšovou hračkou: Miminko se zvykne navázat na jednu konkrétní hračku. Tomuto nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Po umytí, mějte hračku pár nocí u sebe aby nasála vaši přirozenou vůni, která miminko následně uklidní a dá mu nebo jí pocit bezpečí. Kupte si raději dvě stejné oblíbené Nattou hračky pro případ, že se Vám jedna ztratí. Tímto předejdete uplakaným očkům. Hračky sem-tam střídejte aby Vaše malé necítilo žádný rozdíl. Vaše miminko bude chtít se svou oblíbenou Nattou hračkou usínat v postýlce. Jakmile usne, doporučujeme hračku z postýlky vybrat, ale zároveň nechat ji nablízku. Takto miminko klidně usne a vzbudí se v lepší náladě. Nattou hračky budou provázet Vaše miminko v prvních měsících života. Dají vašemu dítěti potřebnou důvěru, pocit bezpečí a komfortu v klíčových okamžicích v raných fázích růstu a vývoje.
od 399 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Měkká bavlněná mazlivá dečka, kterou si děťátko hned zamiluje. Ideální pro podporu rozvoje hrubé a jemné motoriky díky různým možnostem uchopení: hlava se zvířátkem, uzlíky a stužky. Obzvlášť měkká látka z dvojité bavlněné vrstvy, která je jemná k pokožce, dělá z žirafky Luny dokonalého společníka. velmi měkký materiál, příjemný na dotek vhodné pro děti od narození Rozměr: 30×30 cm Možnost praní v pračce na 30°C Složení: dečka 100% bavlna, hlava 100% polyester První měsíce života Vašeho miminka jsou o poznávání tohoto světa. V každém momentě – dobrém či špatném, jsou Nattou plyšové hračky příjemný společník. Dovolte nám dát Vám pár tipů, jak co nejlépe budovat přátelství mezi Vaším miminkem a jeho nebo její Nattou plyšovou hračkou: Miminko se zvykne navázat na jednu konkrétní hračku. Tomu nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Po vyprání, mějte hračku pár nocí u sebe aby nasala vaši přirozenou vůni, která miminko následně uklidní a dá mu nebo její pocit bezpečí. Pořiďte si raději dvě stejné oblíbené Nattou hračky pro případ, že se Vám jedna ztratí. Tímto předejdete uplakaným očkám. Hračky sem tam střídejte aby Vaše malé necítilo žádný rozdíl. Vaše miminko bude chtít se svou oblíbenou Nattou hračkou usínat v postýlce. Jakmile usne, doporučujeme hračku z postýlky vyjmout, ale zároveň nechat ji nablízku. Takto miminko klidně usne a vzbudí se v lepší náladě. Nattou hračky budou doprovázet Vaše miminko v prvních měsících života. Dají vašemu dítěti potřebnou důvěru, pocit bezpečí a komfortu v klíčových okamžicích v raných fázích růstu a vývoje.
od 299 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Mazlicí dečka bude prvním kamarádem vašeho miminka a nenahraditelným společníkem už od narození. Má mnoho možností uchopení i pro ty nejmenší ručičky. Díky stužce na dudlík je mazlíček vhodný pro každodenní aktivní život dětí, kde se vám dudlík už nikdy neztratí. rozvoj hrubé a jemné motoriky díky mnoha možnostem uchopení. lze připojit k dudlíku děťátka extra měkký, příjemný materiál Možnost praní v pračce na 30°C První měsíce života Vašeho miminka jsou o poznávání tohoto světa. V každém momentě – dobrém či špatném, jsou Nattou plyšové hračky příjemný společník. Dovolte nám dát Vám pár tipů, jak co nejlépe budovat přátelství mezi Vaším miminkem a jeho nebo její Nattou plyšovou hračkou: Miminko se zvykne navázat na jednu konkrétní hračku. Tomuhle nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Po vyprání, mějte hračku pár nocí u sebe aby nasala vaši přirozenou vůni, která miminko následně uklidní a dá mu nebo její pocit bezpečí. Pořiďte si raději dvě stejné oblíbené Nattou hračky pro případ, že se Vám jedna ztratí. Tímto předejdete uplakaným očkám. Hračky sem tam střídejte aby Vaše malé necítilo žádný rozdíl. Vaše miminko bude chtít se svou oblíbenou Nattou hračkou usínat v postýlce. Jakmile usne, doporučujeme hračku z postýlky vyjmout, ale zároveň nechat ji nablízku. Takto miminko klidně usne a vzbudí se v lepší náladě. Nattou hračky budou doprovázet Vaše miminko v prvních měsících života. Dají vašemu dítěti potřebnou důvěru, pocit bezpečí a komfortu v klíčových okamžicích v raných fázích růstu a vývoje. u a vývoje. První měsíce života Vašeho miminka jsou o poznávání tohoto světa. V každém momentě – dobrém či špatném, jsou Nattou plyšové hračky příjemným společníkem. Dovolte nám dát Vám pár tipů, jak co nejlépe budovat přátelství mezi Vaším miminkem a jeho nebo její Nattou plyšovou hračkou: Miminko se zvykne navázat na jednu konkrétní hračku. Tomuhle nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Po umytí, mějte hračku pár nocí u sebe aby nasála vaši přirozenou vůni, která miminko následně uklidní a dá mu nebo její pocit bezpečí. Pořiďte si raději dvě stejné oblíbené Nattou hračky pro případ, že se Vám jedna ztratí. Tímto předejdete uplakaným očkám. Hračky sem tam střídejte aby Vaše malé necítilo žádný rozdíl. Vaše miminko bude chtít se svou oblíbenou Nattou hračkou usínat v postýlce. Jakmile usne, doporučujeme hračku z postýlky vyjmout, ale zároveň nechat ji nablízku. Takto miminko klidně usne a vzbudí se v lepší náladě. Nattou hračky budou doprovázet Vaše miminko v prvních měsících života. Dají vašemu dítěti potřebnou důvěru, pocit bezpečí a komfortu v klíčových okamžicích v raných fázích růstu a vývoje.
od 415 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Mazlicí dečka bude prvním kamarádem vašeho miminka a nenahraditelným společníkem už od narození. Má mnoho možností uchopení i pro ty nejmenší ručičky. Díky stužce na dudlík je mazlíček vhodný pro každodenní aktivní život dětí, kde se vám dudlík už nikdy neztratí. rozvoj hrubé a jemné motoriky díky mnoha možnostem uchopení. lze připojit k dudlíku děťátka extra měkký, příjemný materiál Možnost praní v pračce na 30°C První měsíce života Vašeho miminka jsou o poznávání tohoto světa. V každém momentě – dobrém či špatném, jsou Nattou plyšové hračky příjemný společník. Dovolte nám dát Vám pár tipů, jak co nejlépe budovat přátelství mezi Vaším miminkem a jeho nebo její Nattou plyšovou hračkou: Miminko se zvykne navázat na jednu konkrétní hračku. Tomuhle nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Po vyprání, mějte hračku pár nocí u sebe aby nasala vaši přirozenou vůni, která miminko následně uklidní a dá mu nebo její pocit bezpečí. Pořiďte si raději dvě stejné oblíbené Nattou hračky pro případ, že se Vám jedna ztratí. Tímto předejdete uplakaným očkám. Hračky sem tam střídejte aby Vaše malé necítilo žádný rozdíl. Vaše miminko bude chtít se svou oblíbenou Nattou hračkou usínat v postýlce. Jakmile usne, doporučujeme hračku z postýlky vyjmout, ale zároveň nechat ji nablízku. Takto miminko klidně usne a vzbudí se v lepší náladě. Nattou hračky budou doprovázet Vaše miminko v prvních měsících života. Dají vašemu dítěti potřebnou důvěru, pocit bezpečí a komfortu v klíčových okamžicích v raných fázích růstu a vývoje. u a vývoje. První měsíce života Vašeho miminka jsou o poznávání tohoto světa. V každém momentě – dobrém či špatném, jsou Nattou plyšové hračky příjemným společníkem. Dovolte nám dát Vám pár tipů, jak co nejlépe budovat přátelství mezi Vaším miminkem a jeho nebo její Nattou plyšovou hračkou: Miminko se zvykne navázat na jednu konkrétní hračku. Tomuhle nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Po umytí, mějte hračku pár nocí u sebe aby nasála vaši přirozenou vůni, která miminko následně uklidní a dá mu nebo její pocit bezpečí. Pořiďte si raději dvě stejné oblíbené Nattou hračky pro případ, že se Vám jedna ztratí. Tímto předejdete uplakaným očkám. Hračky sem tam střídejte aby Vaše malé necítilo žádný rozdíl. Vaše miminko bude chtít se svou oblíbenou Nattou hračkou usínat v postýlce. Jakmile usne, doporučujeme hračku z postýlky vyjmout, ale zároveň nechat ji nablízku. Takto miminko klidně usne a vzbudí se v lepší náladě. Nattou hračky budou doprovázet Vaše miminko v prvních měsících života. Dají vašemu dítěti potřebnou důvěru, pocit bezpečí a komfortu v klíčových okamžicích v raných fázích růstu a vývoje.
od 509 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Mazlicí dečka bude prvním kamarádem vašeho miminka a nenahraditelným společníkem už od narození. Má mnoho možností uchopení i pro ty nejmenší ručičky. Díky stužce na dudlík je mazlíček vhodný pro každodenní aktivní život dětí, kde se vám dudlík už nikdy neztratí. rozvoj hrubé a jemné motoriky díky mnoha možnostem uchopení. lze připojit k dudlíku děťátka extra měkký, příjemný materiál Možnost praní v pračce na 30°C První měsíce života Vašeho miminka jsou o poznávání tohoto světa. V každém momentě – dobrém či špatném, jsou Nattou plyšové hračky příjemný společník. Dovolte nám dát Vám pár tipů, jak co nejlépe budovat přátelství mezi Vaším miminkem a jeho nebo její Nattou plyšovou hračkou: Miminko se zvykne navázat na jednu konkrétní hračku. Tomuhle nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Po vyprání, mějte hračku pár nocí u sebe aby nasala vaši přirozenou vůni, která miminko následně uklidní a dá mu nebo její pocit bezpečí. Pořiďte si raději dvě stejné oblíbené Nattou hračky pro případ, že se Vám jedna ztratí. Tímto předejdete uplakaným očkám. Hračky sem tam střídejte aby Vaše malé necítilo žádný rozdíl. Vaše miminko bude chtít se svou oblíbenou Nattou hračkou usínat v postýlce. Jakmile usne, doporučujeme hračku z postýlky vyjmout, ale zároveň nechat ji nablízku. Takto miminko klidně usne a vzbudí se v lepší náladě. Nattou hračky budou doprovázet Vaše miminko v prvních měsících života. Dají vašemu dítěti potřebnou důvěru, pocit bezpečí a komfortu v klíčových okamžicích v raných fázích růstu a vývoje. u a vývoje. První měsíce života Vašeho miminka jsou o poznávání tohoto světa. V každém momentě – dobrém či špatném, jsou Nattou plyšové hračky příjemným společníkem. Dovolte nám dát Vám pár tipů, jak co nejlépe budovat přátelství mezi Vaším miminkem a jeho nebo její Nattou plyšovou hračkou: Miminko se zvykne navázat na jednu konkrétní hračku. Tomuhle nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Po umytí, mějte hračku pár nocí u sebe aby nasála vaši přirozenou vůni, která miminko následně uklidní a dá mu nebo její pocit bezpečí. Pořiďte si raději dvě stejné oblíbené Nattou hračky pro případ, že se Vám jedna ztratí. Tímto předejdete uplakaným očkám. Hračky sem tam střídejte aby Vaše malé necítilo žádný rozdíl. Vaše miminko bude chtít se svou oblíbenou Nattou hračkou usínat v postýlce. Jakmile usne, doporučujeme hračku z postýlky vyjmout, ale zároveň nechat ji nablízku. Takto miminko klidně usne a vzbudí se v lepší náladě. Nattou hračky budou doprovázet Vaše miminko v prvních měsících života. Dají vašemu dítěti potřebnou důvěru, pocit bezpečí a komfortu v klíčových okamžicích v raných fázích růstu a vývoje.
od 509 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Mazlicí dečka bude prvním kamarádem vašeho miminka a nenahraditelným společníkem už od narození. Má mnoho možností uchopení i pro ty nejmenší ručičky. Díky stužce na dudlík je mazlíček vhodný pro každodenní aktivní život dětí, kde se vám dudlík už nikdy neztratí. rozvoj hrubé a jemné motoriky díky mnoha možnostem uchopení. lze připojit k dudlíku děťátka extra měkký, příjemný materiál Možnost praní v pračce na 30°C První měsíce života Vašeho miminka jsou o poznávání tohoto světa. V každém momentě – dobrém či špatném, jsou Nattou plyšové hračky příjemný společník. Dovolte nám dát Vám pár tipů, jak co nejlépe budovat přátelství mezi Vaším miminkem a jeho nebo její Nattou plyšovou hračkou: Miminko se zvykne navázat na jednu konkrétní hračku. Tomuhle nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Po vyprání, mějte hračku pár nocí u sebe aby nasala vaši přirozenou vůni, která miminko následně uklidní a dá mu nebo její pocit bezpečí. Pořiďte si raději dvě stejné oblíbené Nattou hračky pro případ, že se Vám jedna ztratí. Tímto předejdete uplakaným očkám. Hračky sem tam střídejte aby Vaše malé necítilo žádný rozdíl. Vaše miminko bude chtít se svou oblíbenou Nattou hračkou usínat v postýlce. Jakmile usne, doporučujeme hračku z postýlky vyjmout, ale zároveň nechat ji nablízku. Takto miminko klidně usne a vzbudí se v lepší náladě. Nattou hračky budou doprovázet Vaše miminko v prvních měsících života. Dají vašemu dítěti potřebnou důvěru, pocit bezpečí a komfortu v klíčových okamžicích v raných fázích růstu a vývoje. u a vývoje. První měsíce života Vašeho miminka jsou o poznávání tohoto světa. V každém momentě – dobrém či špatném, jsou Nattou plyšové hračky příjemným společníkem. Dovolte nám dát Vám pár tipů, jak co nejlépe budovat přátelství mezi Vaším miminkem a jeho nebo její Nattou plyšovou hračkou: Miminko se zvykne navázat na jednu konkrétní hračku. Tomuhle nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Po umytí, mějte hračku pár nocí u sebe aby nasála vaši přirozenou vůni, která miminko následně uklidní a dá mu nebo její pocit bezpečí. Pořiďte si raději dvě stejné oblíbené Nattou hračky pro případ, že se Vám jedna ztratí. Tímto předejdete uplakaným očkám. Hračky sem tam střídejte aby Vaše malé necítilo žádný rozdíl. Vaše miminko bude chtít se svou oblíbenou Nattou hračkou usínat v postýlce. Jakmile usne, doporučujeme hračku z postýlky vyjmout, ale zároveň nechat ji nablízku. Takto miminko klidně usne a vzbudí se v lepší náladě. Nattou hračky budou doprovázet Vaše miminko v prvních měsících života. Dají vašemu dítěti potřebnou důvěru, pocit bezpečí a komfortu v klíčových okamžicích v raných fázích růstu a vývoje.
od 301 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Mazlicí dečka bude prvním kamarádem vašeho miminka a nenahraditelným společníkem už od narození. Má mnoho možností uchopení i pro ty nejmenší ručičky. Díky stužce na dudlík je mazlíček vhodný pro každodenní aktivní život dětí, kde se vám dudlík už nikdy neztratí. rozvoj hrubé a jemné motoriky díky mnoha možnostem uchopení. lze připojit k dudlíku děťátka extra měkký, příjemný materiál Možnost praní v pračce na 30°C První měsíce života Vašeho miminka jsou o poznávání tohoto světa. V každém momentě – dobrém či špatném, jsou Nattou plyšové hračky příjemný společník. Dovolte nám dát Vám pár tipů, jak co nejlépe budovat přátelství mezi Vaším miminkem a jeho nebo její Nattou plyšovou hračkou: Miminko se zvykne navázat na jednu konkrétní hračku. Tomuhle nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Po vyprání, mějte hračku pár nocí u sebe aby nasala vaši přirozenou vůni, která miminko následně uklidní a dá mu nebo její pocit bezpečí. Pořiďte si raději dvě stejné oblíbené Nattou hračky pro případ, že se Vám jedna ztratí. Tímto předejdete uplakaným očkám. Hračky sem tam střídejte aby Vaše malé necítilo žádný rozdíl. Vaše miminko bude chtít se svou oblíbenou Nattou hračkou usínat v postýlce. Jakmile usne, doporučujeme hračku z postýlky vyjmout, ale zároveň nechat ji nablízku. Takto miminko klidně usne a vzbudí se v lepší náladě. Nattou hračky budou doprovázet Vaše miminko v prvních měsících života. Dají vašemu dítěti potřebnou důvěru, pocit bezpečí a komfortu v klíčových okamžicích v raných fázích růstu a vývoje. u a vývoje. První měsíce života Vašeho miminka jsou o poznávání tohoto světa. V každém momentě – dobrém či špatném, jsou Nattou plyšové hračky příjemným společníkem. Dovolte nám dát Vám pár tipů, jak co nejlépe budovat přátelství mezi Vaším miminkem a jeho nebo její Nattou plyšovou hračkou: Miminko se zvykne navázat na jednu konkrétní hračku. Tomuhle nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Po umytí, mějte hračku pár nocí u sebe aby nasála vaši přirozenou vůni, která miminko následně uklidní a dá mu nebo její pocit bezpečí. Pořiďte si raději dvě stejné oblíbené Nattou hračky pro případ, že se Vám jedna ztratí. Tímto předejdete uplakaným očkám. Hračky sem tam střídejte aby Vaše malé necítilo žádný rozdíl. Vaše miminko bude chtít se svou oblíbenou Nattou hračkou usínat v postýlce. Jakmile usne, doporučujeme hračku z postýlky vyjmout, ale zároveň nechat ji nablízku. Takto miminko klidně usne a vzbudí se v lepší náladě. Nattou hračky budou doprovázet Vaše miminko v prvních měsících života. Dají vašemu dítěti potřebnou důvěru, pocit bezpečí a komfortu v klíčových okamžicích v raných fázích růstu a vývoje.
od 301 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Mazlicí dečka bude prvním kamarádem vašeho miminka a nenahraditelným společníkem už od narození. Má mnoho možností uchopení i pro ty nejmenší ručičky. Díky stužce na dudlík je mazlíček vhodný pro každodenní aktivní život dětí, kde se vám dudlík už nikdy neztratí. rozvoj hrubé a jemné motoriky díky mnoha možnostem uchopení. lze připojit k dudlíku děťátka extra měkký, příjemný materiál Možnost praní v pračce na 30°C První měsíce života Vašeho miminka jsou o poznávání tohoto světa. V každém momentě – dobrém či špatném, jsou Nattou plyšové hračky příjemný společník. Dovolte nám dát Vám pár tipů, jak co nejlépe budovat přátelství mezi Vaším miminkem a jeho nebo její Nattou plyšovou hračkou: Miminko se zvykne navázat na jednu konkrétní hračku. Tomuhle nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Po vyprání, mějte hračku pár nocí u sebe aby nasala vaši přirozenou vůni, která miminko následně uklidní a dá mu nebo její pocit bezpečí. Pořiďte si raději dvě stejné oblíbené Nattou hračky pro případ, že se Vám jedna ztratí. Tímto předejdete uplakaným očkám. Hračky sem tam střídejte aby Vaše malé necítilo žádný rozdíl. Vaše miminko bude chtít se svou oblíbenou Nattou hračkou usínat v postýlce. Jakmile usne, doporučujeme hračku z postýlky vyjmout, ale zároveň nechat ji nablízku. Takto miminko klidně usne a vzbudí se v lepší náladě. Nattou hračky budou doprovázet Vaše miminko v prvních měsících života. Dají vašemu dítěti potřebnou důvěru, pocit bezpečí a komfortu v klíčových okamžicích v raných fázích růstu a vývoje. u a vývoje. První měsíce života Vašeho miminka jsou o poznávání tohoto světa. V každém momentě – dobrém či špatném, jsou Nattou plyšové hračky příjemným společníkem. Dovolte nám dát Vám pár tipů, jak co nejlépe budovat přátelství mezi Vaším miminkem a jeho nebo její Nattou plyšovou hračkou: Miminko se zvykne navázat na jednu konkrétní hračku. Tomuhle nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Po umytí, mějte hračku pár nocí u sebe aby nasála vaši přirozenou vůni, která miminko následně uklidní a dá mu nebo její pocit bezpečí. Pořiďte si raději dvě stejné oblíbené Nattou hračky pro případ, že se Vám jedna ztratí. Tímto předejdete uplakaným očkám. Hračky sem tam střídejte aby Vaše malé necítilo žádný rozdíl. Vaše miminko bude chtít se svou oblíbenou Nattou hračkou usínat v postýlce. Jakmile usne, doporučujeme hračku z postýlky vyjmout, ale zároveň nechat ji nablízku. Takto miminko klidně usne a vzbudí se v lepší náladě. Nattou hračky budou doprovázet Vaše miminko v prvních měsících života. Dají vašemu dítěti potřebnou důvěru, pocit bezpečí a komfortu v klíčových okamžicích v raných fázích růstu a vývoje.
od 415 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Mazlící dečka slůně Axel bude prvním kamarádem miminka a jeho nenahraditelným společníkem od narození. Mazlíček může být použit jako loutka na ruku, čímž se přemění na společníka pro děťátko. Má mnoho možností uchopení pro malé ručičky jako jsou stužky nebo hlava mazlíčka. Díky stužce na dudlík je mazlíček vhodný pro každodenní aktivní život dětí, kde se vám dudlík už nikdy neztratí rozvoj hrubé a jemné motoriky díky mnoha možnostem uchopení: hlava s ušima, mašličky a stužky lze připojit k dudlíku děťátka hlavu sloníku lze použít jako loutka extra měkký, příjemný materiál na dotek Rozměr: 27×27 cm Složení: 100% polyester Možnost praní v pračce na 30°C První měsíce života Vašeho miminka jsou o poznávání tohoto světa. V každém momentě – dobrém či špatném, jsou Nattou plyšové hračky příjemný společník. Dovolte nám dát Vám pár tipů, jak co nejlépe budovat přátelství mezi Vaším miminkem a jeho nebo její Nattou plyšovou hračkou: Miminko se zvykne navázat na jednu konkrétní hračku. Tomu nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Po vyprání, mějte hračku pár nocí u sebe aby nasala vaši přirozenou vůni, která miminko následně uklidní a dá mu nebo její pocit bezpečí. Pořiďte si raději dvě stejné oblíbené Nattou hračky pro případ, že se Vám jedna ztratí. Tímto předejdete uplakaným očkám. Hračky sem tam střídejte aby Vaše malé necítilo žádný rozdíl. Vaše miminko bude chtít se svou oblíbenou Nattou hračkou usínat v postýlce. Jakmile usne, doporučujeme hračku z postýlky vyjmout, ale zároveň nechat ji nablízku. Takto miminko klidně usne a vzbudí se v lepší náladě. Nattou hračky budou doprovázet Vaše miminko v prvních měsících života. Dají vašemu dítěti potřebnou důvěru, pocit bezpečí a komfortu v klíčových okamžicích v raných fázích růstu a vývoje. u a vývoje.
od 399 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Mazlicí dečka zajíček Bonnie bude prvním kamarádem miminka a jeho nenahraditelným společníkem od narození. Má různé možnosti uchopení pro malé ručičky jako jsou stužky, hlava nebo ouška mazlíčka. Díky stužce na dudlík je mazlíček vhodný pro každodenní aktivní život dětí, kde se vám dudlík už nikdy neztratí rozvoj hrubé a jemné motoriky díky mnoha možnostem uchopení: hlava s ušima, mašličky a stužky lze připojit k dudlíku děťátka extra měkký, příjemný materiál na dotek Rozměr: 27×27 cm Složení: 45% bavlna, 55% polyester Možnost praní v pračce na 30°C První měsíce života Vašeho miminka jsou o poznávání tohoto světa. V každém momentě – dobrém či špatném, jsou Nattou plyšové hračky příjemný společník. Dovolte nám dát Vám pár tipů, jak co nejlépe budovat přátelství mezi Vaším miminkem a jeho nebo její Nattou plyšovou hračkou: Miminko se zvykne navázat na jednu konkrétní hračku. Tomu nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Po vyprání, mějte hračku pár nocí u sebe aby nasala vaši přirozenou vůni, která miminko následně uklidní a dá mu nebo její pocit bezpečí. Pořiďte si raději dvě stejné oblíbené Nattou hračky pro případ, že se Vám jedna ztratí. Tímto předejdete uplakaným očkám. Hračky sem tam střídejte aby Vaše malé necítilo žádný rozdíl. Vaše miminko bude chtít se svou oblíbenou Nattou hračkou usínat v postýlce. Jakmile usne, doporučujeme hračku z postýlky vyjmout, ale zároveň nechat ji nablízku. Takto miminko klidně usne a vzbudí se v lepší náladě. Nattou hračky budou doprovázet Vaše miminko v prvních měsících života. Dají vašemu dítěti potřebnou důvěru, pocit bezpečí a komfortu v klíčových okamžicích v raných fázích růstu a vývoje. u a vývoje.
od 299 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Mazlicí dečka zajíček Bonnie bude prvním kamarádem miminka a jeho nenahraditelným společníkem od narození. Má různé možnosti uchopení pro malé ručičky jako jsou stužky, hlava nebo ouška mazlíčka. Díky stužce na dudlík je mazlíček vhodný pro každodenní aktivní život dětí, kde se vám dudlík už nikdy neztratí rozvoj hrubé a jemné motoriky díky mnoha možnostem uchopení: hlava s ušima, mašličky a stužky lze připojit k dudlíku děťátka extra měkký, příjemný materiál na dotek Rozměr: 27×27 cm Složení: 45% bavlna, 55% polyester Možnost praní v pračce na 30°C První měsíce života Vašeho miminka jsou o poznávání tohoto světa. V každém momentě – dobrém či špatném, jsou Nattou plyšové hračky příjemný společník. Dovolte nám dát Vám pár tipů, jak co nejlépe budovat přátelství mezi Vaším miminkem a jeho nebo její Nattou plyšovou hračkou: Miminko se zvykne navázat na jednu konkrétní hračku. Tomu nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Po vyprání, mějte hračku pár nocí u sebe aby nasala vaši přirozenou vůni, která miminko následně uklidní a dá mu nebo její pocit bezpečí. Pořiďte si raději dvě stejné oblíbené Nattou hračky pro případ, že se Vám jedna ztratí. Tímto předejdete uplakaným očkám. Hračky sem tam střídejte aby Vaše malé necítilo žádný rozdíl. Vaše miminko bude chtít se svou oblíbenou Nattou hračkou usínat v postýlce. Jakmile usne, doporučujeme hračku z postýlky vyjmout, ale zároveň nechat ji nablízku. Takto miminko klidně usne a vzbudí se v lepší náladě. Nattou hračky budou doprovázet Vaše miminko v prvních měsících života. Dají vašemu dítěti potřebnou důvěru, pocit bezpečí a komfortu v klíčových okamžicích v raných fázích růstu a vývoje. u a vývoje.
od 299 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Mazlicí dečka zajíček Bonnie bude prvním kamarádem miminka a jeho nenahraditelným společníkem od narození. Má různé možnosti uchopení pro malé ručičky jako jsou stužky, hlava nebo ouška mazlíčka. Díky stužce na dudlík je mazlíček vhodný pro každodenní aktivní život dětí, kde se vám dudlík už nikdy neztratí rozvoj hrubé a jemné motoriky díky mnoha možnostem uchopení: hlava s ušima, mašličky a stužky lze připojit k dudlíku děťátka extra měkký, příjemný materiál na dotek Rozměr: 27×27 cm Složení: 45% bavlna, 55% polyester Možnost praní v pračce na 30°C První měsíce života Vašeho miminka jsou o poznávání tohoto světa. V každém momentě – dobrém či špatném, jsou Nattou plyšové hračky příjemný společník. Dovolte nám dát Vám pár tipů, jak co nejlépe budovat přátelství mezi Vaším miminkem a jeho nebo její Nattou plyšovou hračkou: Miminko se zvykne navázat na jednu konkrétní hračku. Tomu nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Po vyprání, mějte hračku pár nocí u sebe aby nasala vaši přirozenou vůni, která miminko následně uklidní a dá mu nebo její pocit bezpečí. Pořiďte si raději dvě stejné oblíbené Nattou hračky pro případ, že se Vám jedna ztratí. Tímto předejdete uplakaným očkám. Hračky sem tam střídejte aby Vaše malé necítilo žádný rozdíl. Vaše miminko bude chtít se svou oblíbenou Nattou hračkou usínat v postýlce. Jakmile usne, doporučujeme hračku z postýlky vyjmout, ale zároveň nechat ji nablízku. Takto miminko klidně usne a vzbudí se v lepší náladě. Nattou hračky budou doprovázet Vaše miminko v prvních měsících života. Dají vašemu dítěti potřebnou důvěru, pocit bezpečí a komfortu v klíčových okamžicích v raných fázích růstu a vývoje. u a vývoje.
od 299 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Mazlící dečka žirafka Luna bude prvním kamarádem miminka a jeho nenahraditelným společníkem od narození. Mazlíček může být použit jako loutka na ruku, čímž se přemění na společníka pro děťátko. Má mnoho možností uchopení pro malé ručičky jako jsou stužky nebo hlava mazlíčka. Díky stužce na dudlík je mazlíček vhodný pro každodenní aktivní život dětí, kde se vám dudlík už nikdy neztratí rozvoj hrubé a jemné motoriky díky mnoha možnostem uchopení: hlava s ušima, mašličky a stužky lze připojit k dudlíku děťátka hlavu sloníku lze použít jako loutka extra měkký, příjemný materiál na dotek Rozměr: 27×27 cm Složení: 100% polyester Možnost praní v pračce na 30°C První měsíce života Vašeho miminka jsou o poznávání tohoto světa. V každém momentě – dobrém či špatném, jsou Nattou plyšové hračky příjemný společník. Dovolte nám dát Vám pár tipů, jak co nejlépe budovat přátelství mezi Vaším miminkem a jeho nebo její Nattou plyšovou hračkou: Miminko se zvykne navázat na jednu konkrétní hračku. Tomu nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Po vyprání, mějte hračku pár nocí u sebe aby nasala vaši přirozenou vůni, která miminko následně uklidní a dá mu nebo její pocit bezpečí. Pořiďte si raději dvě stejné oblíbené Nattou hračky pro případ, že se Vám jedna ztratí. Tímto předejdete uplakaným očkám. Hračky sem tam střídejte aby Vaše malé necítilo žádný rozdíl. Vaše miminko bude chtít se svou oblíbenou Nattou hračkou usínat v postýlce. Jakmile usne, doporučujeme hračku z postýlky vyjmout, ale zároveň nechat ji nablízku. Takto miminko klidně usne a vzbudí se v lepší náladě. Nattou hračky budou doprovázet Vaše miminko v prvních měsících života. Dají vašemu dítěti potřebnou důvěru, pocit bezpečí a komfortu v klíčových okamžicích v raných fázích růstu a vývoje. u a vývoje.
od 359 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Tento hudební plyšák si podmaní srdce vašeho děťátka. S láskou navržený hudební plyšák nabízí řadu možností uchopení, čímž podporuje rozvoj hmatových a motorických schopností. Extra měkký materiál poskytuje pocit bezpečí a jistoty v prvních týdnech a měsících. S jemnou ukolébavkou „La-Le-Lu“ je hudební hračka dokonalým společníkem pro sladké sny. Roztomilý design s nesčetnými možnostmi uchopení Lze připevnit na postýlku Měkký a pohodlný materiál Snadná údržba: Lze prát ručně První měsíce života Vašeho miminka jsou o poznávání tohoto světa. V každém momentě – dobrém či špatném, jsou Nattou plyšové hračky příjemným společníkem. Dovolte nám dát Vám pár tipů, jak co nejlépe budovat přátelství mezi Vaším miminkem a jeho nebo její Nattou plyšovou hračkou: Miminko se zvykne navázat na jednu konkrétní hračku. Tomuhle nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Po umytí, mějte hračku pár nocí u sebe aby nasála vaši přirozenou vůni, která miminko následně uklidní a dá mu nebo její pocit bezpečí. Pořiďte si raději dvě stejné oblíbené Nattou hračky pro případ, že se Vám jedna ztratí. Tímto předejdete uplakaným očkám. Hračky sem tam střídejte aby Vaše malé necítilo žádný rozdíl. Vaše miminko bude chtít se svou oblíbenou Nattou hračkou usínat v postýlce. Jakmile usne, doporučujeme hračku z postýlky vyjmout, ale zároveň nechat ji nablízku. Takto miminko klidně usne a vzbudí se v lepší náladě. Nattou hračky budou doprovázet Vaše miminko v prvních měsících života. Dají vašemu dítěti potřebnou důvěru, pocit bezpečí a komfortu v klíčových okamžicích v raných fázích růstu a vývoje.
od 440 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Tento hudební plyšák si podmaní srdce vašeho děťátka. S láskou navržený hudební plyšák nabízí řadu možností uchopení včetně oušek, ocasu a silikonového kroužku, čímž podporuje rozvoj hmatových a motorických schopností. Extra měkký materiál poskytuje pocit bezpečí a jistoty v prvních týdnech a měsících. S jemnou ukolébavkou „La-Le-Lu“ je hudební hračka dokonalým společníkem pro sladké sny. Roztomilý design s nesčetnými možnostmi uchopení Silikonový kroužek vhodný pro uchopení i jako kousátko Měkký a pohodlný materiál Snadná údržba: Lze prát ručně První měsíce života Vašeho miminka jsou o poznávání tohoto světa. V každém momentě – dobrém či špatném, jsou Nattou plyšové hračky příjemným společníkem. Dovolte nám dát Vám pár tipů, jak co nejlépe budovat přátelství mezi Vaším miminkem a jeho nebo její Nattou plyšovou hračkou: Miminko se zvykne navázat na jednu konkrétní hračku. Tomuhle nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Po umytí, mějte hračku pár nocí u sebe aby nasála vaši přirozenou vůni, která miminko následně uklidní a dá mu nebo její pocit bezpečí. Pořiďte si raději dvě stejné oblíbené Nattou hračky pro případ, že se Vám jedna ztratí. Tímto předejdete uplakaným očkám. Hračky sem tam střídejte aby Vaše malé necítilo žádný rozdíl. Vaše miminko bude chtít se svou oblíbenou Nattou hračkou usínat v postýlce. Jakmile usne, doporučujeme hračku z postýlky vyjmout, ale zároveň nechat ji nablízku. Takto miminko klidně usne a vzbudí se v lepší náladě. Nattou hračky budou doprovázet Vaše miminko v prvních měsících života. Dají vašemu dítěti potřebnou důvěru, pocit bezpečí a komfortu v klíčových okamžicích v raných fázích růstu a vývoje.
od 593 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Plyšák si podmaní srdce vašeho děťátka. Rozkošný plyšák nabízí řadu možností uchopení včetně uší, ocásku a šátku a tím podporuje rozvoj hmatových a motorických schopností. Extra měkký materiál poskytuje pocit bezpečí a jistoty v prvních týdnech a měsících. Je to ideální společník na hraní pro divoká dobrodružství a nejlepší kamarád k mazlení vašeho miminka v těžkých chvílích. Vlastnosti: Roztomilý design s ušima, ocasem a nákrčníkem na uchopení Měkký a pohodlný materiál Ideální pro rozvoj hrubé a jemné motoriky díky svým uchopovacím schopnostem Jednoduchá údržba: Vhodné pro praní v pračce na 30°C První měsíce života Vašeho miminka jsou o poznávání tohoto světa. V každém momentě – dobrém či špatném, jsou Nattou plyšové hračky příjemným společníkem. Dovolte nám dát Vám pár tipů, jak co nejlépe budovat přátelství mezi Vaším miminkem a jeho nebo její Nattou plyšovou hračkou: Miminko se zvykne navázat na jednu konkrétní hračku. Tomuhle nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Po umytí, mějte hračku pár nocí u sebe aby nasála vaši přirozenou vůni, která miminko následně uklidní a dá mu nebo její pocit bezpečí. Pořiďte si raději dvě stejné oblíbené Nattou hračky pro případ, že se Vám jedna ztratí. Tímto předejdete uplakaným očkám. Hračky sem tam střídejte aby Vaše malé necítilo žádný rozdíl. Vaše miminko bude chtít se svou oblíbenou Nattou hračkou usínat v postýlce. Jakmile usne, doporučujeme hračku z postýlky vyjmout, ale zároveň nechat ji nablízku. Takto miminko klidně usne a vzbudí se v lepší náladě. Nattou hračky budou doprovázet Vaše miminko v prvních měsících života. Dají vašemu dítěti potřebnou důvěru, pocit bezpečí a komfortu v klíčových okamžicích v raných fázích růstu a vývoje.
od 305 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Mazlicí dečka slůně Axel bude prvním kamarádem vašeho miminka a nenahraditelným společníkem již od narození. Má mnoho možností uchopení i pro ty nejmenší ručičky. Díky stužce na dudlík je mazlíček vhodný pro každodenní aktivní život dětí, kde se vám dudlík už nikdy neztratí. rozvoj hrubé a jemné motoriky díky mnoha možnostem uchopení: hlava s ušima, mašličky a stužky lze připojit k dudlíku děťátka extra měkký, příjemný materiál Rozměr: 25×20 cm Složení: 100% polyester Možnost praní v pračce na 30°C První měsíce života Vašeho miminka jsou o poznávání tohoto světa. V každém momentě – dobrém či špatném, jsou Nattou plyšové hračky příjemný společník. Dovolte nám dát Vám pár tipů, jak co nejlépe budovat přátelství mezi Vaším miminkem a jeho nebo její Nattou plyšovou hračkou: Miminko se zvykne navázat na jednu konkrétní hračku. Tomu nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Po vyprání, mějte hračku pár nocí u sebe aby nasala vaši přirozenou vůni, která miminko následně uklidní a dá mu nebo její pocit bezpečí. Pořiďte si raději dvě stejné oblíbené Nattou hračky pro případ, že se Vám jedna ztratí. Tímto předejdete uplakaným očkám. Hračky sem tam střídejte aby Vaše malé necítilo žádný rozdíl. Vaše miminko bude chtít se svou oblíbenou Nattou hračkou usínat v postýlce. Jakmile usne, doporučujeme hračku z postýlky vyjmout, ale zároveň nechat ji nablízku. Takto miminko klidně usne a vzbudí se v lepší náladě. Nattou hračky budou doprovázet Vaše miminko v prvních měsících života. Dají vašemu dítěti potřebnou důvěru, pocit bezpečí a komfortu v klíčových okamžicích v raných fázích růstu a vývoje. u a vývoje.
od 229 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Velmi měkká dečka, kterou lze ručně použít jako loutku, a tak se promění ve společníka vašeho dítěte. múže se také připojit k dudlíku dítěte prát na 30°C 100% polyester rozměry: 30 cm x 20 cm První měsíce života Vašeho miminka jsou o poznávání tohoto světa. V každém momentě – dobrem či zlem, jsou Nattou plyšáci příjemný společník. Dovolte nám dát Vám pár tipů, jak co nejlépe budovat přátelství mezi Vaším miminkem a jeho nebo její Nattou plyšovou hračkou: Miminko se zvykne navázat na jednu konkrétní hračku. Tomuto nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Po umytí, mějte hračku pár nocí u sebe aby nasála vaši přirozenou vůni, která miminko následně uklidní a dá mu nebo jí pocit bezpečí. Kupte si raději dvě stejné oblíbené Nattou hračky pro případ, že se Vám jedna ztratí. Tímto předejdete uplakaným očkům. Hračky sem-tam střídejte aby Vaše malé necítilo žádný rozdíl. Vaše miminko bude chtít se svou oblíbenou Nattou hračkou usínat v postýlce. Jakmile usne, doporučujeme hračku z postýlky vybrat, ale zároveň nechat ji nablízku. Takto miminko klidně usne a vzbudí se v lepší náladě. Nattou hračky budou doprovázet Vaše miminko v prvních měsících života. Dají vašemu dítěti potřebnou důvěru, pocit bezpečí a komfortu v klíčových okamžicích v raných fázích růstu a vývoje.
od 229 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Mazlicí dečka žirafka Luna bude prvním kamarádem vašeho miminka a nenahraditelným společníkem již od narození. Má mnoho možností uchopení i pro ty nejmenší ručičky. Díky stužce na dudlík je mazlíček vhodný pro každodenní aktivní život dětí, kde se vám dudlík už nikdy neztratí. rozvoj hrubé a jemné motoriky díky mnoha možnostem uchopení: hlava s ušima, mašličky a stužky lze připojit k dudlíku děťátka extra měkký, příjemný materiál Rozměr: 25×20 cm Složení: 100% polyester Možnost praní v pračce na 30°C První měsíce života Vašeho miminka jsou o poznávání tohoto světa. V každém momentě – dobrém či špatném, jsou Nattou plyšové hračky příjemný společník. Dovolte nám dát Vám pár tipů, jak co nejlépe budovat přátelství mezi Vaším miminkem a jeho nebo její Nattou plyšovou hračkou: Miminko se zvykne navázat na jednu konkrétní hračku. Tomu nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Po vyprání, mějte hračku pár nocí u sebe aby nasala vaši přirozenou vůni, která miminko následně uklidní a dá mu nebo její pocit bezpečí. Pořiďte si raději dvě stejné oblíbené Nattou hračky pro případ, že se Vám jedna ztratí. Tímto předejdete uplakaným očkám. Hračky sem tam střídejte aby Vaše malé necítilo žádný rozdíl. Vaše miminko bude chtít se svou oblíbenou Nattou hračkou usínat v postýlce. Jakmile usne, doporučujeme hračku z postýlky vyjmout, ale zároveň nechat ji nablízku. Takto miminko klidně usne a vzbudí se v lepší náladě. Nattou hračky budou doprovázet Vaše miminko v prvních měsících života. Dají vašemu dítěti potřebnou důvěru, pocit bezpečí a komfortu v klíčových okamžicích v raných fázích růstu a vývoje. u a vývoje.
od 299 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Mazlíček je nerozlučným kamarádem k mazlení vašeho miminka od narození. Mazlíček je ideální k mazlení se v posteli, utěšování na cestách a hraní v ohrádce. Tato přikrývka nabízí spoustu překvapivých možností uchopení pro vaše děťátko. Hlavičku a lákavé štítky vaše děťátko snadno uchopí. Kromě toho je k dispozici pohodlný nástavec na dudlík. Rozkošný mazlíček potěší vaše děťátko potěšením z mazlení a pohodlím v těžkých chvílích. Ideální pro rozvoj hrubé a jemné motoriky díky možnostem uchopení. Měkký a pohodlný materiál: polyester a bavlna, které jsou příjemné na dotek a stimulují hmat vašeho děťátka. Jednoduchá údržba: lze prát v pračce na 30°C.
od 301 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Mazlíček je nerozlučným kamarádem k mazlení vašeho miminka od narození. Mazlíček je ideální k mazlení se v posteli, utěšování na cestách a hraní v ohrádce. Tato přikrývka nabízí spoustu překvapivých možností uchopení pro vaše děťátko. Hlavičku a lákavé štítky vaše děťátko snadno uchopí. Kromě toho je k dispozici pohodlný nástavec na dudlík. Rozkošný mazlíček potěší vaše děťátko potěšením z mazlení a pohodlím v těžkých chvílích. Ideální pro rozvoj hrubé a jemné motoriky díky možnostem uchopení. Měkký a pohodlný materiál: polyester a bavlna, které jsou příjemné na dotek a stimulují hmat vašeho děťátka. Jednoduchá údržba: lze prát v pračce na 30°C.
od 301 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Mazlíček je nerozlučným kamarádem k mazlení vašeho miminka od narození. Mazlíček je ideální k mazlení se v posteli, utěšování na cestách a hraní v ohrádce. Tato přikrývka nabízí spoustu překvapivých možností uchopení pro vaše děťátko. Hlavičku a lákavé štítky vaše děťátko snadno uchopí. Kromě toho je k dispozici pohodlný nástavec na dudlík. Rozkošný mazlíček potěší vaše děťátko potěšením z mazlení a pohodlím v těžkých chvílích. Ideální pro rozvoj hrubé a jemné motoriky díky možnostem uchopení. Měkký a pohodlný materiál: polyester a bavlna, které jsou příjemné na dotek a stimulují hmat vašeho děťátka. Jednoduchá údržba: lze prát v pračce na 30°C.
od 415 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Mazlíček je nerozlučným kamarádem k mazlení vašeho miminka od narození. Mazlíček je ideální k mazlení se v posteli, utěšování na cestách a hraní v ohrádce. Tato přikrývka nabízí spoustu překvapivých možností uchopení pro vaše děťátko. Hlavičku a lákavé štítky vaše děťátko snadno uchopí. Kromě toho je k dispozici pohodlný nástavec na dudlík. Rozkošný mazlíček potěší vaše děťátko potěšením z mazlení a pohodlím v těžkých chvílích. Ideální pro rozvoj hrubé a jemné motoriky díky možnostem uchopení. Měkký a pohodlný materiál: polyester a bavlna, které jsou příjemné na dotek a stimulují hmat vašeho děťátka. Jednoduchá údržba: lze prát v pračce na 30°C.
od 415 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Mazlíček je nerozlučným kamarádem k mazlení vašeho miminka od narození. Mazlíček je ideální k mazlení se v posteli, utěšování na cestách a hraní v ohrádce. Tato přikrývka nabízí spoustu překvapivých možností uchopení pro vaše děťátko. Hlavičku a lákavé štítky vaše děťátko snadno uchopí. Kromě toho je k dispozici pohodlný nástavec na dudlík. Rozkošný mazlíček potěší vaše děťátko potěšením z mazlení a pohodlím v těžkých chvílích. Ideální pro rozvoj hrubé a jemné motoriky díky možnostem uchopení. Měkký a pohodlný materiál: polyester a bavlna, které jsou příjemné na dotek a stimulují hmat vašeho děťátka. Jednoduchá údržba: lze prát v pračce na 30°C.
od 509 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Mazlíček je nerozlučným kamarádem k mazlení vašeho miminka od narození. Mazlíček je ideální k mazlení se v posteli, utěšování na cestách a hraní v ohrádce. Tato přikrývka nabízí spoustu překvapivých možností uchopení pro vaše děťátko. Hlavičku a lákavé štítky vaše děťátko snadno uchopí. Kromě toho je k dispozici pohodlný nástavec na dudlík. Rozkošný mazlíček potěší vaše děťátko potěšením z mazlení a pohodlím v těžkých chvílích. Ideální pro rozvoj hrubé a jemné motoriky díky možnostem uchopení. Měkký a pohodlný materiál: polyester a bavlna, které jsou příjemné na dotek a stimulují hmat vašeho děťátka. Jednoduchá údržba: lze prát v pračce na 30°C.
od 509 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Heboučké měkké mušelínové pleny jsou nedílným společníkem v každodenním životě s novorozenci a miminky a neměly by chybět v žádné dětské výbavičce. Mají všestranné využití ať už doma při koupání nebo na cestách s kočárkem nebo autem. Děťátko můžete mušelínovými plenkami zabalit, zakrýt nebo je použít jako prostěradlo či osušku. Jsou vhodné i ke krytí při kojení. Látkové pleny zaujmou také krásným designem v moderních barvách. Měkké bavlněné pleny jako všestranný společník: set 2 plenek příjemně měkká, ideální pro citlivou dětskou pokožku maximálně vzdušná pro zavinování, mazlení a zahřívání, vysoce savá bavlna vhodná i jako plenka nebo osuška Rozměr: 120×120 cm Složení: 100% bavlna Možnost praní v pračce na 30°C
od 499 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Heboučké měkké mušelínové pleny jsou nedílným společníkem v každodenním životě s novorozenci a miminky a neměly by chybět v žádné dětské výbavičce. Mají všestranné využití ať už doma při koupání nebo na cestách s kočárkem nebo autem. Děťátko můžete mušelínovými plenkami zabalit, zakrýt nebo je použít jako prostěradlo či osušku. Jsou vhodné i ke krytí při kojení. Látkové pleny zaujmou také krásným designem v moderních barvách. Měkké bavlněné pleny jako všestranný společník: set 3 plenek příjemně měkká, ideální pro citlivou dětskou pokožku maximálně vzdušná pro zavinování, mazlení a zahřívání, vysoce savá bavlna vhodná i jako plenka nebo osuška Rozměr: 65×65 cm Složení: 100% bavlna Možnost praní v pračce na 30°C
od 499 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Plyšák si podmaní srdce vašeho děťátka. Rozkošný plyšák nabízí řadu možností uchopení včetně uší, ocásku a šátku a tím podporuje rozvoj hmatových a motorických schopností. Extra měkký materiál poskytuje pocit bezpečí a jistoty v prvních týdnech a měsících. Je to ideální společník na hraní pro divoká dobrodružství a nejlepší kamarád k mazlení vašeho miminka. Roztomilý design s oušky, ocasem a nákrčníkem na uchopení Měkký a pohodlný materiál Ideální pro rozvoj hrubé a jemné motoriky díky svým uchopovacím schopnostem Snadná údržba: Vhodné pro praní v pračce na 30°C První měsíce života Vašeho miminka jsou o poznávání tohoto světa. V každém momentě – dobrém či špatném, jsou Nattou plyšové hračky příjemným společníkem. Dovolte nám dát Vám pár tipů, jak co nejlépe budovat přátelství mezi Vaším miminkem a jeho nebo její Nattou plyšovou hračkou: Miminko se zvykne navázat na jednu konkrétní hračku. Tomuhle nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Po umytí, mějte hračku pár nocí u sebe aby nasála vaši přirozenou vůni, která miminko následně uklidní a dá mu nebo její pocit bezpečí. Pořiďte si raději dvě stejné oblíbené Nattou hračky pro případ, že se Vám jedna ztratí. Tímto předejdete uplakaným očkám. Hračky sem tam střídejte aby Vaše malé necítilo žádný rozdíl. Vaše miminko bude chtít se svou oblíbenou Nattou hračkou usínat v postýlce. Jakmile usne, doporučujeme hračku z postýlky vyjmout, ale zároveň nechat ji nablízku. Takto miminko klidně usne a vzbudí se v lepší náladě. Nattou hračky budou doprovázet Vaše miminko v prvních měsících života. Dají vašemu dítěti potřebnou důvěru, pocit bezpečí a komfortu v klíčových okamžicích v raných fázích růstu a vývoje.
od 485 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
První hračka Vašeho miminka hrající chobotnička PIU PIU Nattou z kolekce Lapidou. Tato chobotnička se stane prvním skutečným kamarádem Vašeho miminka, který ho uklidní, dodá pocit bezpečí a komfortu. Chobotnička je vhodným kamarádem pro Vaše miminko od jeho narození a bude ho provázet celým jeho dětstvím, jako věrný společník a kamarád. Chobotnička je navržena speciálně s ohledem na přirozený reflex novorozenců. Chapadla připomínají novorozencům pupeční šňůru, díky čemuž se cítí bezpečně jako v bříšku maminky. Chobotnička hraje příjemnou melodii " La-Le-Lu", která upokojí vaše miminko. Chobotnička PIU PIU je vyrobena z jemného a na dotek příjemného materiálu Díky zdravotně nezávadnému materiálu jsou chobotničky vhodné i pro miminka, která se rozhodla přijít na svět trošku dříve Vlastnosti: chapadélka chobotničky připomínají miminku pupeční šňůru, díky čemuž se cítí jako v bříšku své maminky, což mu dodává pocit bezpečí jelikož miminka mají silně vyvinutý úchopový reflex a v bříšku byla zvyklá na dotek pupeční šňůry, tyto chapadélka zaměstnají jejich malé dětské ručičky a celkově je zklidní, protože tvar chapadélek jim je známý na dotek a dodává jim pocit bezpečí vhodné pro miminka, která sa rozhodla přijít na svět trošku dříve, a jsou umístěny v inkubátorech, odkázánych na přístroje. Díky těmto chapadélkům jsou klidnější a nevytahují si hadičky, které jsou pro ně životně důležité. chobotnička tedy provází Vaše miminko už od jeho prvních chvil, a bude jeho skutečným přítelem, který ho uklidní, dodá mu pocit bezpečí a komfortu. Chobotničky jsou dostupné v 3 barvách Možnost praní na 30 ° C Materiál: 100 % polyester Dovolte nám dát pár tipů, jak co nejlépe vybudovat přátelství mezi Vašim miminkem a chobotničkou PIU PIU: Miminko se zvykne navázat na jednu hračku. Tomuto nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Chobotničku mějte pár nocí u sebe, aby nasála Vaši přirozenou vůni, která miminko uklidní. Doporučujeme koupit dvě chobotničky pro případ, že by se vám jedna ztratila. Tímto předejdete uplakaným očkům. Hračky sem-tam střídejte, aby Vaše miminko necítilo žádný rozdíl, ale aby se vždy cítilo bezpečně se svým kamarádem. Rozměry: 24 cm
od 299 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
První hračka Vašeho miminka chobotnička PIU PIU Nattou z kolekce Lapidou. Tato chobotnička se stane prvním skutečným kamarádem Vašeho miminka, který ho uklidní, dodá pocit bezpečí a komfortu. Chobotnička je vhodným kamarádem pro Vaše miminko od jeho narození, a bude ho provázet celým jeho dětstvím, jako věrný společník a kamarád. Chobotnička je navržena speciálně s ohledem na přirozený reflex novorozenců. Chapadla připomínají novorozencům pupeční šňůru, díky čemuž se cítí bezpečně jako v bříšku maminky Chobotnička PIU PIU je vyrobena z jemného a na dotek příjemného materiálu Díky zdravotně nezávadnému materiálu jsou chobotničky vhodné i pro miminka, které se rozhodli přijít na svět trošku dříve Chapadélka chobotničky připomínají miminku pupeční šňůru, díky čemuž se cítí jako v bříšku své maminky, což mu dodává pocit bezpečí Jelikož miminka mají silně vyvinutý úchopový reflex, a v bříšku byly zvyklé na dotek pupeční šňůry, tyto chapadélka zaměstnají jejich malé dětské ručičky a zklidní jejich, protože tvar chápadielok jim je známí na dotek, a dodává jim pocit bezpečí Právě proto jsou vhodné i pro dětičky s nemocným srdíčkem, nebo pro miminka, které sa rozhodli přijít na svět trošku dříve, a jsou umístěny v inkubátorech, odkázánych na přístroje. Díky těmto chapadélkam jsou klidnější a nevytahují si hadičky, které jsou pro ně životně důležité. Chobotnička tedy provází Vaše miminko už od jeho prvních chvil, a bude jeho skutečným přítelem, který ho uklidní, dodá mu pocit bezpečí a komfortu. Dovolte nám dát pár tipů, jak co nejlépe vybudovat přátelství mezi Vašim miminkem a chobotničkou PIU PIU: Miminko se zvykne navázat na jednu hračku. Tomuto nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Chobotničku mějte pár nocí u sebe, aby nasála Vaši přirozenou vůni, která miminko uklidní. Doporučujeme koupit dvě chobotničky pro případ, že by se vám jedna ztratila. Tímto předejdete uplakaným očkům. Hračky sem-tam střídejte, aby Vaše miminko necítilo žádný rozdíl, ale aby se vždy cítilo bezpečně se svým kamarádem. Možnost praní na 30 ° C Materiál: 100 % polyester Rozměry produktu: 24 cm
od 299 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
První hračka Vašeho miminka chobotnička PIU PIU Nattou z kolekce Lapidou. Tato chobotnička se stane prvním skutečným kamarádem Vašeho miminka, který ho uklidní, dodá pocit bezpečí a komfortu. Chobotnička je vhodným kamarádem pro Vaše miminko od jeho narození, a bude ho provázet celým jeho dětstvím, jako věrný společník a kamarád. Chobotnička je navržena speciálně s ohledem na přirozený reflex novorozenců. Chapadla připomínají novorozencům pupeční šňůru, díky čemuž se cítí bezpečně jako v bříšku maminky Chobotnička PIU PIU je vyrobena z jemného a na dotek příjemného materiálu Díky zdravotně nezávadnému materiálu jsou chobotničky vhodné i pro miminka, které se rozhodli přijít na svět trošku dříve Chapadélka chobotničky připomínají miminku pupeční šňůru, díky čemuž se cítí jako v bříšku své maminky, což mu dodává pocit bezpečí Jelikož miminka mají silně vyvinutý úchopový reflex, a v bříšku byly zvyklé na dotek pupeční šňůry, tyto chapadélka zaměstnají jejich malé dětské ručičky a zklidní jejich, protože tvar chápadielok jim je známí na dotek, a dodává jim pocit bezpečí Právě proto jsou vhodné i pro dětičky s nemocným srdíčkem, nebo pro miminka, které sa rozhodli přijít na svět trošku dříve, a jsou umístěny v inkubátorech, odkázánych na přístroje. Díky těmto chapadélkam jsou klidnější a nevytahují si hadičky, které jsou pro ně životně důležité. Chobotnička tedy provází Vaše miminko už od jeho prvních chvil, a bude jeho skutečným přítelem, který ho uklidní, dodá mu pocit bezpečí a komfortu. Dovolte nám dát pár tipů, jak co nejlépe vybudovat přátelství mezi Vašim miminkem a chobotničkou PIU PIU: Miminko se zvykne navázat na jednu hračku. Tomuto nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Chobotničku mějte pár nocí u sebe, aby nasála Vaši přirozenou vůni, která miminko uklidní. Doporučujeme koupit dvě chobotničky pro případ, že by se vám jedna ztratila. Tímto předejdete uplakaným očkům. Hračky sem-tam střídejte, aby Vaše miminko necítilo žádný rozdíl, ale aby se vždy cítilo bezpečně se svým kamarádem. Možnost praní na 30 ° C Materiál: 100 % polyester Rozměry produktu: 24 cm
od 404 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
První hračka Vašeho miminka hrající chobotnička PIU PIU Nattou z kolekce Lapidou. Tato chobotnička se stane prvním skutečným kamarádem Vašeho miminka, který ho uklidní, dodá pocit bezpečí a komfortu. Chobotnička je vhodným kamarádem pro Vaše miminko od jeho narození a bude ho provázet celým jeho dětstvím, jako věrný společník a kamarád. Chobotnička je navržena speciálně s ohledem na přirozený reflex novorozenců. Chapadla připomínají novorozencům pupeční šňůru, díky čemuž se cítí bezpečně jako v bříšku maminky. Chobotnička hraje příjemnou melodii " La-Le-Lu", která upokojí vaše miminko. Chobotnička PIU PIU je vyrobena z jemného a na dotek příjemného materiálu Díky zdravotně nezávadnému materiálu jsou chobotničky vhodné i pro miminka, která se rozhodla přijít na svět trošku dříve Vlastnosti: chapadélka chobotničky připomínají miminku pupeční šňůru, díky čemuž se cítí jako v bříšku své maminky, což mu dodává pocit bezpečí jelikož miminka mají silně vyvinutý úchopový reflex a v bříšku byla zvyklá na dotek pupeční šňůry, tyto chapadélka zaměstnají jejich malé dětské ručičky a celkově je zklidní, protože tvar chapadélek jim je známý na dotek a dodává jim pocit bezpečí vhodné pro miminka, která sa rozhodla přijít na svět trošku dříve, a jsou umístěny v inkubátorech, odkázánych na přístroje. Díky těmto chapadélkům jsou klidnější a nevytahují si hadičky, které jsou pro ně životně důležité. chobotnička tedy provází Vaše miminko už od jeho prvních chvil, a bude jeho skutečným přítelem, který ho uklidní, dodá mu pocit bezpečí a komfortu. Chobotničky jsou dostupné v 3 barvách Ruční praní Materiál: 100 % polyester Dovolte nám dát pár tipů, jak co nejlépe vybudovat přátelství mezi Vašim miminkem a chobotničkou PIU PIU: Miminko se zvykne navázat na jednu hračku. Tomuto nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Chobotničku mějte pár nocí u sebe, aby nasála Vaši přirozenou vůni, která miminko uklidní. Doporučujeme koupit dvě chobotničky pro případ, že by se vám jedna ztratila. Tímto předejdete uplakaným očkům. Hračky sem-tam střídejte, aby Vaše miminko necítilo žádný rozdíl, ale aby se vždy cítilo bezpečně se svým kamarádem. Rozměry: 24 cm
od 299 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
První hračka Vašeho miminka hrající chobotnička PIU PIU Nattou z kolekce Lapidou. Tato chobotnička se stane prvním skutečným kamarádem Vašeho miminka, který ho uklidní, dodá pocit bezpečí a komfortu. Chobotnička je vhodným kamarádem pro Vaše miminko od jeho narození a bude ho provázet celým jeho dětstvím, jako věrný společník a kamarád. Chobotnička je navržena speciálně s ohledem na přirozený reflex novorozenců. Chapadla připomínají novorozencům pupeční šňůru, díky čemuž se cítí bezpečně jako v bříšku maminky. Chobotnička hraje příjemnou melodii " La-Le-Lu", která upokojí vaše miminko. Chobotnička PIU PIU je vyrobena z jemného a na dotek příjemného materiálu Díky zdravotně nezávadnému materiálu jsou chobotničky vhodné i pro miminka, která se rozhodla přijít na svět trošku dříve Vlastnosti: chapadélka chobotničky připomínají miminku pupeční šňůru, díky čemuž se cítí jako v bříšku své maminky, což mu dodává pocit bezpečí jelikož miminka mají silně vyvinutý úchopový reflex a v bříšku byla zvyklá na dotek pupeční šňůry, tyto chapadélka zaměstnají jejich malé dětské ručičky a celkově je zklidní, protože tvar chapadélek jim je známý na dotek a dodává jim pocit bezpečí vhodné pro miminka, která sa rozhodla přijít na svět trošku dříve, a jsou umístěny v inkubátorech, odkázánych na přístroje. Díky těmto chapadélkům jsou klidnější a nevytahují si hadičky, které jsou pro ně životně důležité. chobotnička tedy provází Vaše miminko už od jeho prvních chvil, a bude jeho skutečným přítelem, který ho uklidní, dodá mu pocit bezpečí a komfortu. Chobotničky jsou dostupné v 3 barvách Ruční praní Materiál: 100 % polyester Dovolte nám dát pár tipů, jak co nejlépe vybudovat přátelství mezi Vašim miminkem a chobotničkou PIU PIU: Miminko se zvykne navázat na jednu hračku. Tomuto nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. Chobotničku mějte pár nocí u sebe, aby nasála Vaši přirozenou vůni, která miminko uklidní. Doporučujeme koupit dvě chobotničky pro případ, že by se vám jedna ztratila. Tímto předejdete uplakaným očkům. Hračky sem-tam střídejte, aby Vaše miminko necítilo žádný rozdíl, ale aby se vždy cítilo bezpečně se svým kamarádem. Rozměry: 24 cm
od 299 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Dvoudílný jídelní set od Nattou z měkkého silikonu je velmi praktický, snadno uchopitelný a protiskluzový. Set obsahuje talířek s přísavkou a lžičku. Zaoblené vnitřní hrany talířku usnadňují nabírání potravin dětičkám a jejich rodičům. Vlastnosti: Nádobí je v příjemných barvách Mix & Match z měkkého, ohebného silikonu, který se při pádu na zem nerozbije. Talířek obsahuje přísavku, která přiléhá k povrchu stolu nebo dětské jídelní židle (povrch musí být čistý, aby se přísavka správně připevnila). Set je vhodné použít od 4 měsíců pro první příkrmy a pro starší děti ve věku 12–36 měsíců, které se učí jíst samy. materiál: 100% silikon bez BPA rozměry: talířek – průměr 19 cm, lžička – délka 16 cm čištění: mytí ručně nebo v myčce nádobí
od 283 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Dvoudílný jídelní set od Nattou z měkkého silikonu je velmi praktický, snadno uchopitelný a protiskluzový. Set obsahuje talířek s přísavkou a lžičku. Zaoblené vnitřní hrany talířku usnadňují nabírání potravin dětičkám a jejich rodičům. Vlastnosti: Nádobí je v příjemných barvách Mix & Match z měkkého, ohebného silikonu, který se při pádu na zem nerozbije. Talířek obsahuje přísavku, která přiléhá k povrchu stolu nebo dětské jídelní židle (povrch musí být čistý, aby se přísavka správně připevnila). Set je vhodné použít od 4 měsíců pro první příkrmy a pro starší děti ve věku 12–36 měsíců, které se učí jíst samy. materiál: 100% silikon bez BPA rozměry: talířek – průměr 19 cm, lžička – délka 16 cm čištění: mytí ručně nebo v myčce nádobí
od 343 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Třídílný jídelní set od Nattou z měkkého silikonu je velmi praktický, snadno uchopitelný a protiskluzový. Set obsahuje talířek a misku s přísavkou a lžičku s měkkým koncem. Lžička je perfektně přizpůsobena malým ručičkám a ústům miminek a malých dětí, díky čemuž je ideálním společníkem na krmení a učení se samostatnosti Zaoblené vnitřní hrany misky a talířku usnadňují nabírání potravin dětičkám a jejich rodičům. Vlastnosti: Nádobí je v příjemných barvách Mix&Match z měkkého, ohebného silikonu, který se při pádu na zem nerozbije. Talířek a miska obsahují přísavku, která přiléhá k povrchu stolu nebo dětské jídelní židle (povrch musí být čistý, aby se přísavka správně připevnila). Set je vhodné použít od 4 měsíců pro první příkrmy a pro starší děti ve věku 12–36 měsíců, které se učí jíst samy. Možnost vkládat jednotlivé části do sebe pro snadné a praktické skladování. Roztomilá sada je ideálním dárkem pro malé jedlíky. materiál: 100% silikon bez BPA rozměry: miska – průměr 13 cm, talířek – průměr 19 cm, lžička – délka 16 cm čištění: mytí ručně nebo v myčce nádobí
od 728 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Třídílný jídelní set od Nattou z měkkého silikonu je velmi praktický, snadno uchopitelný a protiskluzový. Set obsahuje talířek a misku s přísavkou a lžičku s měkkým koncem. Lžička je perfektně přizpůsobena malým ručičkám a ústům miminek a malých dětí, díky čemuž je ideálním společníkem na krmení a učení se samostatnosti Zaoblené vnitřní hrany misky a talířku usnadňují nabírání potravin dětičkám a jejich rodičům. Vlastnosti: Nádobí je v příjemných barvách Mix&Match z měkkého, ohebného silikonu, který se při pádu na zem nerozbije. Talířek a miska obsahují přísavku, která přiléhá k povrchu stolu nebo dětské jídelní židle (povrch musí být čistý, aby se přísavka správně připevnila). Set je vhodné použít od 4 měsíců pro první příkrmy a pro starší děti ve věku 12–36 měsíců, které se učí jíst samy. Možnost vkládat jednotlivé části do sebe pro snadné a praktické skladování. Roztomilá sada je ideálním dárkem pro malé jedlíky. materiál: 100% silikon bez BPA rozměry: miska – průměr 13 cm, talířek – průměr 19 cm, lžička – délka 16 cm čištění: mytí ručně nebo v myčce nádobí
od 728 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Třídílný jídelní set od Nattou z měkkého silikonu je velmi praktický, snadno uchopitelný a protiskluzový. Set obsahuje talířek a misku s přísavkou a lžičku s měkkým koncem. Lžička je perfektně přizpůsobena malým ručičkám a ústům miminek a malých dětí, díky čemuž je ideálním společníkem na krmení a učení se samostatnosti Zaoblené vnitřní hrany misky a talířku usnadňují nabírání potravin dětičkám a jejich rodičům. Vlastnosti: Nádobí je v příjemných barvách Mix&Match z měkkého, ohebného silikonu, který se při pádu na zem nerozbije. Talířek a miska obsahují přísavku, která přiléhá k povrchu stolu nebo dětské jídelní židle (povrch musí být čistý, aby se přísavka správně připevnila). Set je vhodné použít od 4 měsíců pro první příkrmy a pro starší děti ve věku 12–36 měsíců, které se učí jíst samy. Možnost vkládat jednotlivé části do sebe pro snadné a praktické skladování. Roztomilá sada je ideálním dárkem pro malé jedlíky. materiál: 100% silikon bez BPA rozměry: miska – průměr 13 cm, talířek – průměr 19 cm, lžička – délka 16 cm čištění: mytí ručně nebo v myčce nádobí
od 825 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Čtyřdílný jídelní set od Nattou z měkkého silikonu je velmi praktický, snadno uchopitelný a protiskluzový. Set obsahuje talířek a misku s přísavkou, hrnek a lžičku. Zaoblené vnitřní hrany misky a talířku usnadňují nabírání potravin dětičkám a jejich rodičům. Vlastnosti: Nádobí je v příjemných barvách Mix & Match z měkkého, ohebného silikonu, který se při pádu na zem nerozbije. Talířek a miska obsahují přísavku, která přiléhá k povrchu stolu nebo dětské jídelní židle (povrch musí být čistý, aby se přísavka správně připevnila). Set je vhodné použít od 4 měsíců pro první příkrmy a pro starší děti ve věku 12–36 měsíců, které se učí jíst samy. Možnost vkládat jednotlivé části do sebe pro jednoduché a praktické skladování. Roztomilá sada je ideálním dárkem pro malé jedlíky. materiál: 100% silikon bez BPA rozměry: miska – průměr 13 cm, talířek – průměr 19 cm, lžička – délka 16 cm čištění: mytí ručně nebo v myčce nádobí
od 699 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Čtyřdílný jídelní set od Nattou z měkkého silikonu je velmi praktický, snadno uchopitelný a protiskluzový. Set obsahuje talířek a misku s přísavkou, hrníček a lžičku. Zaoblené vnitřní hrany misky a talířku usnadňují nabírání potravin dětičkám a jejich rodičům. Vlastnosti: Nádobí je v příjemných barvách Mix&Match z měkkého, ohebného silikonu, který se při pádu na zem nerozbije. Talířek a miska obsahují přísavku, která přiléhá k povrchu stolu nebo dětské jídelní židle (povrch musí být čistý, aby se přísavka správně připevnila). Set je vhodné použít od 4 měsíců pro první příkrmy a pro starší děti ve věku 12–36 měsíců, které se učí jíst samy. Možnost vkládat jednotlivé části do sebe pro snadné a praktické skladování. Roztomilá sada je ideálním dárkem pro malé jedlíky. materiál: 100% silikon bez BPA rozměry: miska – průměr 13 cm, talířek – průměr 19 cm, lžička – délka 16 cm čištění: mytí ručně nebo v myčce nádobí
od 764 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Čtyřdílný jídelní set od Nattou z měkkého silikonu je velmi praktický, snadno uchopitelný a protiskluzový. Set obsahuje talířek a misku s přísavkou, hrnek a lžičku. Zaoblené vnitřní hrany misky a talířku usnadňují nabírání potravin dětičkám a jejich rodičům. Vlastnosti: Nádobí je v příjemných barvách Mix & Match z měkkého, ohebného silikonu, který se při pádu na zem nerozbije. Talířek a miska obsahují přísavku, která přiléhá k povrchu stolu nebo dětské jídelní židle (povrch musí být čistý, aby se přísavka správně připevnila). Set je vhodné použít od 4 měsíců pro první příkrmy a pro starší děti ve věku 12–36 měsíců, které se učí jíst samy. Možnost vkládat jednotlivé části do sebe pro jednoduché a praktické skladování. Roztomilá sada je ideálním dárkem pro malé jedlíky. materiál: 100% silikon bez BPA rozměry: miska – průměr 13 cm, talířek – průměr 19 cm, lžička – délka 16 cm čištění: mytí ručně nebo v myčce nádobí
od 680 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Čtyřdílný jídelní set od Nattou z měkkého silikonu je velmi praktický, snadno uchopitelný a protiskluzový. Set obsahuje talířek a misku s přísavkou, hrnek a lžičku. Zaoblené vnitřní hrany misky a talířku usnadňují nabírání potravin dětičkám a jejich rodičům. Vlastnosti: Nádobí je v příjemných barvách Mix & Match z měkkého, ohebného silikonu, který se při pádu na zem nerozbije. Talířek a miska obsahují přísavku, která přiléhá k povrchu stolu nebo dětské jídelní židle (povrch musí být čistý, aby se přísavka správně připevnila). Set je vhodné použít od 4 měsíců pro první příkrmy a pro starší děti ve věku 12–36 měsíců, které se učí jíst samy. Možnost vkládat jednotlivé části do sebe pro jednoduché a praktické skladování. Roztomilá sada je ideálním dárkem pro malé jedlíky. materiál: 100% silikon bez BPA rozměry: miska – průměr 13 cm, talířek – průměr 19 cm, lžička – délka 16 cm čištění: mytí ručně nebo v myčce nádobí
od 680 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Čtyřdílný jídelní set od Nattou z měkkého silikonu je velmi praktický, snadno uchopitelný a protiskluzový. Set obsahuje talířek a misku s přísavkou, lžičku s měkkým koncem a bryndáček v krásných moderních barvách. Zaoblené vnitřní hrany misky a talířku usnadňují nabírání potravin dětičkám i jejich rodičům Lžička je perfektně přizpůsobena malým ručičkám a ústům miminek a malých dětí, díky čemuž je ideálním společníkem na krmení a učení se samostatnosti­.Společně se silikonovým bryndákem mohou rodiče a děti bez obav jíst a užívat si vzájemnou společnost.Pod­bradník se snadno nasazuje a je nastavitelný v 6 různých velikostech.Do­konale sedí a díky měkkému materiálu je pohodlný a nabízí dostatek místa kolem krku.Integrovaná sběrná miska zachytí jakékoli jídlo, které vypadne při pojídání, čímž se zabrání vzniku skvrn na oblečení. Vlastnosti: Nádobí je v příjemných barvách Mix&Match z měkkého, ohebného silikonu, který se při pádu na zem nerozbije. Talířek a miska obsahují přísavku, která přiléhá k povrchu stolu nebo dětské jídelní židle (povrch musí být čistý, aby se přísavka správně připevnila). Set je vhodné použít od 4 měsíců pro první příkrmy a pro starší děti ve věku 12–36 měsíců, které se učí jíst samy. Možnost vkládat jednotlivé části do sebe pro snadné a praktické skladování. Roztomilá sada je ideálním dárkem pro malé jedlíky. materiál: 100% silikon bez BPA rozměry: miska – průměr 13 cm, talířek – průměr 19 cm, lžička – délka 16 cm, bryndák 20×27 cm čištění: mytí ručně nebo v myčce nádobí
od 809 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Čtyřdílný jídelní set od Nattou z měkkého silikonu je velmi praktický, snadno uchopitelný a protiskluzový. Set obsahuje talířek a misku s přísavkou, lžičku s měkkým koncem a bryndáček v krásných moderních barvách. Zaoblené vnitřní hrany misky a talířku usnadňují nabírání potravin dětičkám i jejich rodičům Lžička je perfektně přizpůsobena malým ručičkám a ústům miminek a malých dětí, díky čemuž je ideálním společníkem na krmení a učení se samostatnosti­.Společně se silikonovým bryndákem mohou rodiče a děti bez obav jíst a užívat si vzájemnou společnost.Pod­bradník se snadno nasazuje a je nastavitelný v 6 různých velikostech.Do­konale sedí a díky měkkému materiálu je pohodlný a nabízí dostatek místa kolem krku.Integrovaná sběrná miska zachytí jakékoli jídlo, které vypadne při pojídání, čímž se zabrání vzniku skvrn na oblečení. Vlastnosti: Nádobí je v příjemných barvách Mix&Match z měkkého, ohebného silikonu, který se při pádu na zem nerozbije. Talířek a miska obsahují přísavku, která přiléhá k povrchu stolu nebo dětské jídelní židle (povrch musí být čistý, aby se přísavka správně připevnila). Set je vhodné použít od 4 měsíců pro první příkrmy a pro starší děti ve věku 12–36 měsíců, které se učí jíst samy. Možnost vkládat jednotlivé části do sebe pro snadné a praktické skladování. Roztomilá sada je ideálním dárkem pro malé jedlíky. materiál: 100% silikon bez BPA rozměry: miska – průměr 13 cm, talířek – průměr 19 cm, lžička – délka 16 cm, bryndák 20×27 cm čištění: mytí ručně nebo v myčce nádobí
od 809 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Stylové noční světélko od Nattou si zamilujete na první pohled i na první dotek! Vlastnosti: světýlko mění barvu – k dispozici je 5 variant, kdy světélko svítí bíle, modře nebo červeně, pak všechny barvy najednou a poslední varianta, kdy se mění 3 barvy děťátko uklidní příjemná melodie, která hraje po dobu 10 minut intenzita osvětlení odpovídá nabití světélka – čím je světélko více nabité, intenzita osvětlení je silnější – 4 intenzity osvětlení díky LED osvětlení není světélko nikdy přehřáté a na dotek horké, což zajistí bezpečnou hru vašeho dítěte na dotek je velmi měkké, má silikonový povrch, který neobsahuje BPA Technické parametry: nabíjení přes USB kabel – výdrž osvětlení až 12 hodin barvy: bílá, světle modrá, tmavomodrá a zelená složení: silikon, neobsahuje BPA čištění: povrch je omyvatelný Rozměry produktu: 13,5 cm x 10,5 cm x 14 cm.
od 699 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Přítulná plyšová hračka na spaní Nattou ve tvaru medvídka s vyšívanou tvářičkou a jemným bryndákem. Medvídek na spaní Nattou je krásné měkké kvality s příjemnou výplní. Spící medvídek má v bříšku světýlko, které se může měnit mezi sedmi barvami a zvukem, s bílým šumem, mořem, tlukotem srdce a dvěma uklidňujícími ukolébavkami, které pomáhají zajistit klidný spánek. Zvuky spícího medvídka se aktivují automaticky, když uslyší pláč dítěte a zvuky automaticky přestanou po 15 minutách. Světlo spícího medvídka vychází z LED diody v bříšku, takže světlo je tlumeno textilií zajíčka a nepřehřívá se, tedy světlo může bez problémů svítit celou noc. Plyšový medvídek má 8hodinovou baterii a nabíjí se pomocí přiloženého USB kabelu. Noční světélko ve tvaru plyšového medvídka je dokonalým kamarádem pro ty nejmenší. 4v1: Plyšový přítel Noční světýlko Melodie Senzor pláče Doporučený věk: 0 m+ Rozměry: výška 32 cm Nedarujte svému miminku jen obyčejnou hračku, darujte mu EMOCI! Teplé, útulné a bezpečné prostředí, kterému se může vyrovnat jen maminčino bříško. To je NATTOU. Měkoučcí plyšoví kamarádi na usínání, bezpečné hračky pro první dobrodružství. Objevte svět NATTOU.
od 1 403 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Přítulná plyšová hračka na spaní Nattou ve tvaru medvídka s vyšívanou tvářičkou a jemným bryndákem. Medvídek na spaní Nattou je krásné měkké kvality s příjemnou výplní. Spící medvídek má v bříšku světýlko, které se může měnit mezi sedmi barvami a zvukem, s bílým šumem, mořem, tlukotem srdce a dvěma uklidňujícími ukolébavkami, které pomáhají zajistit klidný spánek. Zvuky spícího medvídka se aktivují automaticky, když uslyší pláč dítěte a zvuky automaticky přestanou po 15 minutách. Světlo spícího medvídka vychází z LED diody v bříšku, takže světlo je tlumeno textilií zajíčka a nepřehřívá se, tedy světlo může bez problémů svítit celou noc. Plyšový medvídek má 8hodinovou baterii a nabíjí se pomocí přiloženého USB kabelu. Noční světélko ve tvaru plyšového medvídka je dokonalým kamarádem pro ty nejmenší. 4v1: Plyšový přítel Noční světýlko Melodie Senzor pláče Doporučený věk: 0 m+ Rozměry: výška 32 cm Nedarujte svému miminku jen obyčejnou hračku, darujte mu EMOCI! Teplé, útulné a bezpečné prostředí, kterému se může vyrovnat jen maminčino bříško. To je NATTOU. Měkoučcí plyšoví kamarádi na usínání, bezpečné hračky pro první dobrodružství. Objevte svět NATTOU.
od 1 403 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Přítulná plyšová hračka na spaní Nattou ve tvaru medvídka s vyšívanou tvářičkou a jemným bryndákem. Medvídek na spaní Nattou je krásné měkké kvality s příjemnou výplní. Spící medvídek má v bříšku světýlko, které se může měnit mezi sedmi barvami a zvukem, s bílým šumem, mořem, tlukotem srdce a dvěma uklidňujícími ukolébavkami, které pomáhají zajistit klidný spánek. Zvuky spícího medvídka se aktivují automaticky, když uslyší pláč dítěte a zvuky automaticky přestanou po 15 minutách. Světlo spícího medvídka vychází z LED diody v bříšku, takže světlo je tlumeno textilií zajíčka a nepřehřívá se, tedy světlo může bez problémů svítit celou noc. Plyšový medvídek má 8hodinovou baterii a nabíjí se pomocí přiloženého USB kabelu. Noční světélko ve tvaru plyšového medvídka je dokonalým kamarádem pro ty nejmenší. 4v1: Plyšový přítel Noční světýlko Senzor melodie Senzor pláče Doporučený věk: 0 m+ Rozměry: výška 32 cm
od 1 473 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Přítulná plyšová hračka na spaní Nattou ve tvaru medvídka s vyšívanou tvářičkou a jemným bryndákem. Medvídek na spaní Nattou je krásné měkké kvality s příjemnou výplní. Spící medvídek má v bříšku světýlko, které se může měnit mezi sedmi barvami a zvukem, s bílým šumem, mořem, tlukotem srdce a dvěma uklidňujícími ukolébavkami, které pomáhají zajistit klidný spánek. Zvuky spícího medvídka se aktivují automaticky, když uslyší pláč dítěte a zvuky automaticky přestanou po 15 minutách. Světlo spícího medvídka vychází z LED diody v bříšku, takže světlo je tlumeno textilií zajíčka a nepřehřívá se, tedy světlo může bez problémů svítit celou noc. Plyšový medvídek má 8hodinovou baterii a nabíjí se pomocí přiloženého USB kabelu. Noční světélko ve tvaru plyšového medvídka je dokonalým kamarádem pro ty nejmenší. 4v1: Plyšový přítel Noční světýlko Senzor melodie Senzor pláče Doporučený věk: 0 m+ Rozměry: výška 32 cm
od 1 473 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
Přítulná plyšová hračka na spaní Nattou ve tvaru medvídka s vyšívanou tvářičkou a jemným bryndákem. Medvídek na spaní Nattou je krásné měkké kvality s příjemnou výplní. Spící medvídek má v bříšku světýlko, které se může měnit mezi sedmi barvami a zvukem, s bílým šumem, mořem, tlukotem srdce a dvěma uklidňujícími ukolébavkami, které pomáhají zajistit klidný spánek. Zvuky spícího medvídka se aktivují automaticky, když uslyší pláč dítěte a zvuky automaticky přestanou po 15 minutách. Světlo spícího medvídka vychází z LED diody v bříšku, takže světlo je tlumeno textilií zajíčka a nepřehřívá se, tedy světlo může bez problémů svítit celou noc. Plyšový medvídek má 8hodinovou baterii a nabíjí se pomocí přiloženého USB kabelu. Noční světélko ve tvaru plyšového medvídka je dokonalým kamarádem pro ty nejmenší. 4v1: Plyšový přítel Noční světýlko Senzor melodie Senzor pláče Doporučený věk: 0 m+ Rozměry: výška 32 cm
od 1 473 Kč
Nejlevněji
Feedo
Do nákupního seznamu
Feedo
1
3