LEANO.cz
647 položek
GO ON! Proteinová granola brownie a cherry obsahuje zapečené celozrnné ovesné vločky s čokoládou a mrazem sušenými třešněmi. Vysoký obsah bílkovin a vlákniny.
od 125 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max
GO ON! Proteinová granola s čokoládou a ořechy jsou báječně křupavé snídaňové cereálie s 22 % bílkovin + vitaminy a minerální látky hořčík, zinek a železo.
od 95 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max
Od teď to bude hračka! Jsou nenápadní, pochází z Dánska a v duchu značky GOSH COPENHAGEN jsou 100 % Vegan. Prodloužená rukojeť pro přesnou aplikaci je vyrobena z březového dřeva a syntetické štětiny zajišťují stálost a toleranci pro všechny typy pleti. Stačí si osvojit pár základních postupů a už je nedáte z ruky! 019 BRUSH EYE BLENDER Blender slouží k rozmazání a zjemnění přechodů zejména v očním záhybu. Neobejdete se bez něj při kouřovém líčení, kdy nejprve nanášíme jednotlivé barvy, a poté pomocí blenderu jemně rozpracováváme do přirozených přechodů. Díky zaoblenému a protáhlému tvaru perfektně sedne do očního záhybu.
od 290 Kč
Nejlevněji
FAnn parfumerie
Do nákupního seznamu
FAnn parfumerie
Sada 5 luxusních „blender" štětců pro velmi precizní aplikaci a profesionální výsledek. Ultra jemné štětiny zajišťují luxusní a vysoce komfortní průběh aplikace. Díky syntetickým štětinám se snadno vymývají, udržují a jsou hypoalergenní. Štetce jsou vhodné pro vegany. SADA OBSAHUJE:ALL-OVER FACE BRUSH – k aplikaci báze, make-upu, pudru i bronzeru na celou plochu tváře.SCULPTING BRUSH – pro jemné konturování a tvarování obličeje, vhodné pro konturovací produkty, bronzery a tvářenky.EYE SHADOW BRUSH – speciálně tvarovaný pro oční víčko, vhodný pro aplikaci stínů, korektorů i podkladových bází pod stíny.LINER BRUSH – pro přesnou aplikaci v linii, vhodný pro rozpracování očních linek, ke zvýraznění obočí nebo k projasnění linie okolo rtů.SHADING BRUSH – pro přesnou aplikaci a rozpracování kruhovými pohyby, vhodný pro stínování oka v očním záhybu, projasnění koutku oka a lokální aplikaci rozjasňovače. Použití : Nanášejte jemnými krouživými pohyby. Při každodenním používání doporučujeme alespoň jednou za 14 dní umýt štětec ve speciálním mýdle nebo s pomocí jakéhokoli olejového produktu.
od 1 190 Kč
Nejlevněji
FAnn parfumerie
Do nákupního seznamu
FAnn parfumerie
Od teď to bude hračka! Jsou nenápadní, pochází z Dánska a v duchu značky GOSH COPENHAGEN jsou 100 % Vegan. Prodloužená rukojeť pro přesnou aplikaci je vyrobena z březového dřeva a syntetické štětiny zajišťují stálost a toleranci pro všechny typy pleti. Stačí si osvojit pár základních postupů a už je nedáte z ruky! 009 BLUSHER BRUSH S pomocí tohoto štětce můžete nanášet sypké i krémové tvářenky, bronzery a rozjasňovače. Vytvoříte s ním jemné širší křivky a přirozené přechody na lícních kostech. Potřebujete-li ostřejší tah, zmáčkněte štětec u kořene štětin do požadovaného tvaru k vytvoření ostřejší linie, a poté rozpracujte celou plochou.
od 390 Kč
Nejlevněji
FAnn parfumerie
Do nákupního seznamu
FAnn parfumerie
Praktický desinfekční pomocník, se kterým rychle očistíte všechny štětce. Stačí přestříknout štětinky zezhora, a poté krouživými pohyby osušit do papírového ubrousku.
od 249 Kč
Nejlevněji
FAnn parfumerie
Do nákupního seznamu
FAnn parfumerie
Plochý štětec pro snadnou a precizní aplikaci krémových i tekutých korektorů. Díky syntetickým štětinám se snadno vymývá, udržuje a je hypoalergenní. Štetec je vhodný pro vegany. Použití : Naberte pomocí štětce korektor a jemnými tahy a poklepáním produkt rozpracujte, aby byl výsledek maximálně přirozený. Při každodenním používání doporučujeme alespoň jednou za 14 dní umýt štětec ve speciálním mýdle nebo s pomocí jakéhokoli olejového produktu.
od 260 Kč
Nejlevněji
FAnn parfumerie
Do nákupního seznamu
FAnn parfumerie
Od teď to bude hračka! Jsou nenápadní, pochází z Dánska a v duchu značky GOSH COPENHAGEN jsou 100 % Vegan. Prodloužená rukojeť pro přesnou aplikaci je vyrobena z březového dřeva a syntetické štětiny zajišťují stálost a toleranci pro všechny typy pleti. Stačí si osvojit pár základních postupů a už je nedáte z ruky! 013 CONTOUR BRUSH Konturování je jedním z největších trendů poslední sezóny! Použijte k němu speciálně navržený štětec, se kterým zvládnete přesnější a ostřejší tahy, které pak můžete hladce rozpracovat do přirozených přechodů. Základem je linie pod lícními kostmi, jejímž zvýrazněním opticky zeštíhlíte a vytvarujete obličej. Pomocí konturování můžete tvarovat obličej a potlačit přesně ty partie, od kterých chcete odvést pozornost.
od 390 Kč
Nejlevněji
FAnn parfumerie
Do nákupního seznamu
FAnn parfumerie
Od teď to bude hračka! Jsou nenápadní, pochází z Dánska a v duchu značky GOSH COPENHAGEN jsou 100 % Vegan. Prodloužená rukojeť pro přesnou aplikaci je vyrobena z březového dřeva a syntetické štětiny zajišťují stálost a toleranci pro všechny typy pleti. Stačí si osvojit pár základních postupů a už je nedáte z ruky! 011 FOUNDATION BRUSH Ideální štětec k nanášení všech tekutých make-upů, podkladů a tónovacích krémů. Naneste přiměřené množství produktu do střední části obličeje (čelo, nos, tváře a brada) a intenzivními krátkými pohyby rozpracujte do ztracena.
od 460 Kč
Nejlevněji
FAnn parfumerie
Do nákupního seznamu
FAnn parfumerie
Od teď to bude hračka! Jsou nenápadní, pochází z Dánska a v duchu značky GOSH COPENHAGEN jsou 100 % Vegan. Prodloužená rukojeť pro přesnou aplikaci je vyrobena z březového dřeva a syntetické štětiny zajišťují stálost a toleranci pro všechny typy pleti. Stačí si osvojit pár základních postupů a už je nedáte z ruky! 001 KABUKI BRUSH Původem japonský štětec, o kterém se traduje, že jak jej jednou vyzkoušíte, už nebudete chtít jiný! Kabuki brush používejte k nanášení pudrů a vůbec všech sypkých či lisovaných suchých produktů pro finální vzhled na velkých plochách. Je neuvěřitelně jemný a s jeho pomocí proměníte každodenní aplikaci pudru v luxusní rituál.
od 690 Kč
Nejlevněji
FAnn parfumerie
Do nákupního seznamu
FAnn parfumerie
Od teď to bude hračka! Jsou nenápadní, pochází z Dánska a v duchu značky GOSH COPENHAGEN jsou 100 % Vegan. Prodloužená rukojeť pro přesnou aplikaci je vyrobena z březového dřeva a syntetické štětiny zajišťují stálost a toleranci pro všechny typy pleti. Stačí si osvojit pár základních postupů a už je nedáte z ruky! 029 LINER LIP BRUSH Pevně uskupené štětinky jsou tím pravým k nalíčení výrazných rtů. Snadno s ním naberete barvu přímo z rtěnky a v případě matné kolekce můžete vynechat i konturovací tužku.
od 190 Kč
Nejlevněji
FAnn parfumerie
Do nákupního seznamu
FAnn parfumerie
Houba, kterou už nedáte z ruky! Zejména pokud máte mastnější pleť, je třeba make-up velmi dobře zapracovat. A přesně k tomu slouží Make-up Blender. Stačí jej před aplikací lehce navlhčit a poté jemnými pohyby tlakem vklepat do pokožky.
od 249 Kč
Nejlevněji
FAnn parfumerie
Do nákupního seznamu
FAnn parfumerie
Od teď to bude hračka! Jsou nenápadní, pochází z Dánska a v duchu značky GOSH COPENHAGEN jsou 100 % Vegan. Prodloužená rukojeť pro přesnou aplikaci je vyrobena z březového dřeva a syntetické štětiny zajišťují stálost a toleranci pro všechny typy pleti. Stačí si osvojit pár základních postupů a už je nedáte z ruky! 007 MINERAL BRUSH Štětec speciálně určený k nanášení minerálních a make-upových pudrů. Aplikuje se pomocí krouživých pohybů a díky hustě posazeným krátkým štětinkám se postará o rovnoměrnou distribuci produktu i pigmentů.
od 460 Kč
Nejlevněji
FAnn parfumerie
Do nákupního seznamu
FAnn parfumerie
Univerzální štětec pro bezproblémovou aplikaci všech tekutých pleťových produktů. Umožní vám snadno rozpracovat nejrůznější textury, olejové produkty i tužší korektory, a díky dvěma typům štětin s ním zvládnete tyto textury i snadno zapracovat do sebe. Díky syntetickým štětinám se snadno vymývá, udržuje a je hypoalergenní. Štetec je vhodný pro vegany. Použití : Tekuté produkty rozpracujete nejlépe pomocí krouživých pohybů po celé tváři nebo jemným "vklepáním" do tváře. Při každodenním používání doporučujeme alespoň jednou za 14 dní umýt štětec ve speciálním mýdle nebo s pomocí jakéhokoli olejového produktu.
od 420 Kč
Nejlevněji
FAnn parfumerie
Do nákupního seznamu
FAnn parfumerie
Ořezávátko na tužky s praktickým zásobníkem na odřezky.
od 129 Kč
Nejlevněji
FAnn parfumerie
Do nákupního seznamu
FAnn parfumerie
Od teď to bude hračka! Jsou nenápadní, pochází z Dánska a v duchu značky GOSH COPENHAGEN jsou 100 % Vegan. Prodloužená rukojeť pro přesnou aplikaci je vyrobena z březového dřeva a syntetické štětiny zajišťují stálost a toleranci pro všechny typy pleti. Stačí si osvojit pár základních postupů a už je nedáte z ruky! 023 PRECISION SHADOW BRUSH Univerzální štětec, se kterým vykreslíte precizně i menší plochy. Jemný podlouhlý vlas se dobře dostane do očního záhybu nebo s ním můžete jemně rámovat linii podél řas.
od 260 Kč
Nejlevněji
FAnn parfumerie
Do nákupního seznamu
FAnn parfumerie
Od teď to bude hračka! Jsou nenápadní, pochází z Dánska a v duchu značky GOSH COPENHAGEN jsou 100 % Vegan. Prodloužená rukojeť pro přesnou aplikaci je vyrobena z březového dřeva a syntetické štětiny zajišťují stálost a toleranci pro všechny typy pleti. Stačí si osvojit pár základních postupů a už je nedáte z ruky! 021 BRUSH EYE SHADER Hustě posazené štětiny jsou uzpůsobené k nanášení základních stínů a podkladů na pohyblivou část víčka. Krátký střih štětin dovoluje štětci nanášet barvu s velkou přesností a s pomocí několika rychlých tahů.
od 260 Kč
Nejlevněji
FAnn parfumerie
Do nákupního seznamu
FAnn parfumerie
Od teď to bude hračka! Jsou nenápadní, pochází z Dánska a v duchu značky GOSH COPENHAGEN jsou 100 % Vegan. Prodloužená rukojeť pro přesnou aplikaci je vyrobena z březového dřeva a syntetické štětiny zajišťují stálost a toleranci pro všechny typy pleti. Stačí si osvojit pár základních postupů a už je nedáte z ruky! 025 BRUSH EYE SHAPER Precizní menší štětec pro přesnou aplikaci. Hustě položené kratší štětiny poskytují ruce dostatečnou oporu pro přesnou aplikaci do vnějšího či vnitřního koutku oka nebo ke zvýraznění středu víčka.
od 260 Kč
Nejlevněji
FAnn parfumerie
Do nákupního seznamu
FAnn parfumerie
Od teď to bude hračka! Jsou nenápadní, pochází z Dánska a v duchu značky GOSH COPENHAGEN jsou 100 % Vegan. Prodloužená rukojeť pro přesnou aplikaci je vyrobena z březového dřeva a syntetické štětiny zajišťují stálost a toleranci pro všechny typy pleti. Stačí si osvojit pár základních postupů a už je nedáte z ruky! 027 BRUSH EYE SLANTED Slanted brush je určený k vykreslení přímých tenkých linií. Nalíčíte s ním linku podél spodních i horních řas a můžete s ním definovat tvar obočí (ideální pro vykreslení spodní linie). Velmi jemné precizně uspořádané štětinky se zkoseným hrotem jsou také výborné k rozpracování linky z klasické tužky.
od 260 Kč
Nejlevněji
FAnn parfumerie
Do nákupního seznamu
FAnn parfumerie
GreenFood Nutrition Proteinová ovesná kaše banán je hotová instantní směs s nízkým obsahem cukru a vysokým obsahem proteinu. Neobsahuje lepek.
od 245 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max
GreenFood Nutrition Proteinová ovesná kaše kakao je hotová instantní směs s nízkým obsahem cukru a vysokým obsahem proteinu. Neobsahuje lepek.
od 245 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max
GreenFood Nutrition Proteinová ovesná kaše natural je hotová instantní směs s nízkým obsahem cukru a vysokým obsahem proteinu. Neobsahuje lepek.
od 245 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max
GreenFood Nutrition Proteinová ovesná kaše vanilka je hotová instantní směs s nízkým obsahem cukru a vysokým obsahem proteinu. Neobsahuje lepek.
od 269 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max
GreenFood Nutrition Proteinová pohanková kaše banán je hotová instantní směs s nízkým obsahem cukru a vysokým obsahem bílkovin. Vhodná pro redukční dietu.
od 235 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max
GreenFood Nutrition Proteinová pohanková kaše kakao je hotová instantní směs s nízkým obsahem cukru a vysokým obsahem bílkovin. Vhodná pro redukční dietu.
od 235 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max
GreenFood Nutrition Proteinová pohanková kaše natural je hotová instantní směs s nízkým obsahem cukru a vysokým obsahem bílkovin. Vhodná pro redukční dietu.
od 235 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max
GreenFood Nutrition Proteinová pohanková kaše vanilka je hotová instantní směs s nízkým obsahem cukru a vysokým obsahem bílkovin. Vhodná pro redukční dietu.
od 249 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max
GreenFood Nutrition Proteinová rýžová kaše banán je hotová instantní směs s nízkým obsahem cukru a vysokým obsahem bílkovin. Vhodná pro redukční dietu.
od 269 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max
GreenFood Nutrition Proteinová rýžová kaše kakao je hotová instantní směs s nízkým obsahem cukru a vysokým obsahem bílkovin. Vhodná pro redukční dietu.
od 269 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max
GreenFood Nutrition Proteinová rýžová kaše natural je hotová instantní směs s nízkým obsahem cukru a vysokým obsahem bílkovin. Vhodná pro redukční dietu.
od 269 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max
GreenFood Nutrition Proteinová rýžová kaše vanilka je hotová instantní směs s nízkým obsahem cukru a vysokým obsahem bílkovin. Vhodná pro redukční dietu.
od 289 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max
Hotová instantní směs GreenFood Nutrition Proteinové palačinky banán mají nízký obsah cukru a vysoký obsah bílkovin a vlákniny.
od 245 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max
Hotová instantní směs GreenFood Nutrition Proteinové palačinky čoko-lískový ořech mají nízký obsah cukru a vysoký obsah bílkovin a vlákniny.
od 245 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max
Hotová instantní směs GreenFood Nutrition Proteinové palačinky marcipán mají nízký obsah cukru a vysoký obsah bílkovin a vlákniny.
od 245 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max
Hotová instantní směs GreenFood Nutrition Proteinové palačinky natural mají nízký obsah cukru a vysoký obsah bílkovin a vlákniny.
od 245 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max
GF Rychlý proteinový dezert 400g kakao Stačí 2 minuty na přípravu. Bez vaření připravíte v šejkru. Pouze 178 kcal v jedné porci. Low Carb - nízký obsah cukrů. Až 19g proteinů v každé porci. Vhodné pro bezlepkovou dietu. Lze zmrazit na chutnou zmrzlinu. Obsahuje prvotřídní kakao ze Švýcarska. Nízký glykemický index, vhodné pro redukční dietu. Bez konzervantů, chemických barviv a stabilizátorů. Použita pouze přírodní aroma a přírodně identická aroma. Jednoduchá a rychlá příprava, stačí pouze smíchat s mlékem.
od 269 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max
GF Rychlý proteinový dezert 400g kakao Stačí 2 minuty na přípravu. Bez vaření připravíte v šejkru. Pouze 178 kcal v jedné porci. Low Carb - nízký obsah cukrů. Až 19g proteinů v každé porci. Vhodné pro bezlepkovou dietu. Lze zmrazit na chutnou zmrzlinu. Obsahuje prvotřídní kakao ze Švýcarska. Nízký glykemický index, vhodné pro redukční dietu. Bez konzervantů, chemických barviv a stabilizátorů. Použita pouze přírodní aroma a přírodně identická aroma. Jednoduchá a rychlá příprava, stačí pouze smíchat s mlékem.
od 269 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max
GF Rychlý proteinový dezert 400g vanilka Stačí 2 minuty na přípravu. Bez vaření připravíte v šejkru. Pouze 178 kcal v jedné porci. Low Carb - nízký obsah cukrů. Až 19g proteinů v každé porci. Vhodné pro bezlepkovou dietu. Lze zmrazit na chutnou zmrzlinu. Obsahuje prvotřídní kakao ze Švýcarska. Nízký glykemický index, vhodné pro redukční dietu. Bez konzervantů, chemických barviv a stabilizátorů. Použita pouze přírodní aroma a přírodně identická aroma. Jednoduchá a rychlá příprava, stačí pouze smíchat s mlékem.
od 159 Kč
Nejlevněji
Pilulka
Do nákupního seznamu
Dr. Max | Pilulka
GF Rychlý proteinový dezert 400g vanilka Stačí 2 minuty na přípravu. Bez vaření připravíte v šejkru. Pouze 178 kcal v jedné porci. Low Carb - nízký obsah cukrů. Až 19g proteinů v každé porci. Vhodné pro bezlepkovou dietu. Lze zmrazit na chutnou zmrzlinu. Obsahuje prvotřídní kakao ze Švýcarska. Nízký glykemický index, vhodné pro redukční dietu. Bez konzervantů, chemických barviv a stabilizátorů. Použita pouze přírodní aroma a přírodně identická aroma. Jednoduchá a rychlá příprava, stačí pouze smíchat s mlékem.
od 159 Kč
Nejlevněji
Pilulka
Do nákupního seznamu
Dr. Max | Pilulka
GreenFood Nutrition Vegan Proteinová ovesná kaše čokoláda je dobře stravitelný pokrm s vysokým obsahem rostlinných bílkovin. Neobsahuje lepek.
od 215 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max
GreenFood Nutrition Vegan Proteinová pohanková kaše čokoláda je chutný pokrm s vysokým obsahem rostlinných bílkovin a nízkým podílem cukru.
od 295 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max
Guareta Polévka s rajskou příchutí v prášku je potravina pro zvláštní výživu, která slouží jako náhrada jednoho jídla pro regulaci hmotnosti. Pro regulaci hmotnosti jako náhrada jednoho či více hlavních jídel v rámci celodenní stravy. Balení obsahuje 3x 55 g.
od 149 Kč
Nejlevněji
BENU
Do nákupního seznamu
BENU
Guerlain Rouge G de Guerlain vršek od rtěnky se zrcátkem
od 730 Kč
Nejlevněji
FAnn parfumerie
Do nákupního seznamu
FAnn parfumerie
Guerlain Rouge G de Guerlain vršek od rtěnky se zrcátkem Urban Emerald
od 730 Kč
Nejlevněji
FAnn parfumerie
Do nákupního seznamu
FAnn parfumerie
Bezkalorický sirup Salted Caramel je lahodný sirup s podmanivou příchutí slaného karamelu, u kterého se nemusíte bát, že zhřešíte. Osvěží vaše fitness dezerty, přidá skvělou chuť nápojům či smoothie a vaše palačinky se s jeho pomocí přemění na sladkou oázu smyslnosti. A to vše bez cukru!
od 99 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max
Bezkalorický sirup Salted Caramel je lahodný sirup s podmanivou příchutí slaného karamelu, u kterého se nemusíte bát, že zhřešíte. Osvěží vaše fitness dezerty, přidá skvělou chuť nápojům či smoothie a vaše palačinky se s jeho pomocí přemění na sladkou oázu smyslnosti. A to vše bez cukru!
od 99 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max
Bezkalorický sirup Chocolate Syrup je krémově čokoládový sirup bez zbytečných kalorií, cukru, tuku, lepku a laktózy - pokud chcete jíst sladké, nemusíte zhřešit Bezkalorický sirup Chocolate Syrup je mimořádně chutný čokoládový sirup, kterým dodáte krémově čokoládovou chuť a texturu svým oblíbeným jídlům a dezertům. Neobsahuje žádné kalorie, ani cukr a tuk, a pomůže vám snížit množství přijatých kalorií. A to dokonce bez toho, abyste museli obětovat chuť vašich oblíbených jídel. Ať si už hlídáte příjem kalorií, jste na dietě, v přípravě na soutěž, nebo se prostě snažíte žít zdravěji, Chocolate Syrup je ta správná volba, se kterou se vůbec nemusíte cítit provinile. Navíc neobsahuje lepek a ani laktózu!
od 89 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max
GymBeam Proteinela 400 g bílá čokoláda - ano - ne - ne - ne - ne - ne - směs - potraviny Krémová proteinová pomazánka, jejíž chuť si zamilujete. Má vysoký podíl bílkovin, ale neobsahuje palmový olej ani GMO a je slazená pouze maltitolem, který má výrazně nižší množství kalorií než cukr.
od 125 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max
GymBeam Proteinela 400 g lískový oříšek - ano - ne - ne - ne - ne - ne - směs - potraviny Krémová proteinová pomazánka, jejíž chuť si zamilujete. Má vysoký podíl bílkovin, ale neobsahuje palmový olej ani GMO a je slazená pouze maltitolem, který má výrazně nižší množství kalorií než cukr.
od 125 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max
Proteinový snack s vysokým podílem bílkovin a minimem cukru. Vhodné pro sportovce, kteří nemají čas dopřát si na cestách plnohodnotné jídlo, a hledají chutnou a zároveň výživnou svačinku.
od 49 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max
Proteinový snack s vysokým podílem bílkovin a minimem cukru. Vhodné pro sportovce, kteří nemají čas dopřát si na cestách plnohodnotné jídlo, a hledají chutnou a zároveň výživnou svačinku.
od 49 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max
1 2
4
6