LEANO.cz

Declaré

Declaré Soft Cleansing jemné čisticí tonikum 200 ml
od 457 Kč
Nejlevněji
Notino
Do nákupního seznamu
Notino
Declaré Soft Cleansing jemný čisticí gel pro normální až smíšenou pleť 200 ml
od 544 Kč
Nejlevněji
Notino
Do nákupního seznamu
Dr. Max | Notino
Declaré Soft Cleansing jemný čisticí pudr 90 g
od 599 Kč
Nejlevněji
Notino
Do nákupního seznamu
Notino
Declaré Soft Cleansing jemný pleťový peeling 100 ml
od 521 Kč
Nejlevněji
Notino
Do nákupního seznamu
Notino
Declaré Stress Balance zklidňující a hydratační fluid 50 ml
od 805 Kč
Nejlevněji
Notino
Do nákupního seznamu
Notino
Declaré Stress Balance zklidňující a ochranný krém pro citlivou a podrážděnou pleť 50 ml
od 1 265 Kč
Nejlevněji
Notino
Do nákupního seznamu
Notino
Declaré Stress Balance zklidňující sérum v ampulích 7 x 2,5 ml
od 603 Kč
Nejlevněji
Notino
Do nákupního seznamu
Notino
Declaré Sun Sensitive opalovací mléko SPF 20 150 ml
od 692 Kč
Nejlevněji
Notino
Do nákupního seznamu
Notino
Declaré Sun Sensitive opalovací mléko SPF 30 150 ml
od 765 Kč
Nejlevněji
Notino
Do nákupního seznamu
Notino
Zdravý spánek je důležitý pro pocit pohody a pro krásu pleti. 5 Secrets Night Cream kombinuje pět rostlinných výtažků (meduňka, levandule, heřmánek, šalvěj a třezalka) s aromatickým olejem z levandule a pomerančového květu. Uklidňuje a osvěží pleť a dodá jí intenzivní hydrataci. Užijte si nádhernou vůni krému a dokonale odpočinutou pleť každé ráno. Obsahuje Declaré SRC™ Complex. Účinné látky:Výtažek z lespedézie - pomáhá pleti optimalizovat 24 hodinový rytmus a využít fázi spánku vý-hradně k regeneraci. Roste v Jižní Koreji a její květy se otevírají s východem slunce a opět se zavírají, když slunce zapadá. Díky tomu dokáže vyvážit negativní vlivy, s kterými se během dne setkává a načerpat přes noc dostatek energie na následující den. Výtažek z lespedézie pomáhá synchronizovat 24 hodinový rytmus pleti a reguluje její biologické funkce. Denní stresové faktory, jakým je např. modré světlo z mobilů a počítačů, jsou neutralizovány a jejich vliv bude mnohem lépe kontrolován během následujícího dne. Výtažek je považován za ochránce rovnovážné pleti a poskytuje jí vyrov-naný vzhled, svěžest a odpočinek.Vybrané esenciální oleje- z hořkého pomeranče, jasmínu, pivoňky, růže Damask, černé bezinky a japonské třešně poskytují pleti maximální hydrataci a podporují její pružnost. Mají zklidňující účinky a výživnou hodnotu. Zároveň podporují noční revitalizaci a slouží jako přirozený antioxidant.Aromatické oleje - z levandule a pomerančového květu, byly vybrány pro svůj uklidňující účinek, který se využívá v aromaterapii.Kyselina hyaluronová - poskytuje intenzivní hydrataci. Její dlouhé řetězce udržují vrstvu hydratace na povrchu pleti, díky čemuž redukují drobné linky a vrásky. Krátké řetězce pronikají hlouběji do pleti a posilují ji zevnitř.Pentavitin - vytváří další vrstvu hydratace na povrchu pleti a drží ji jako magnet na vrstvě epidermis až po dobu 72 hodin. Díky tomu reguluje transepidermální ztrátu vody a posiluje funkci ochranné bariéry pleti.Vitamín E - chrání buňky před volnými radikály a zároveň dodává pleti větší pružnost.Declaré SRC™ Complex - snižuje přecitlivělost pleti a posiluje její odolnost. Citelné i viditelné znám-ky podráždění jsou rychle a trvale redukovány. Zároveň je obnovena ochranná bariéra pleti a navíc se zintenzivní ochrana buněk. Použití:Aplikujte večer na očištěnou pleť obličeje a nechejte řádně vstřebat do pleti, než ulehnete do postele
od 1 550 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max | FAnn parfumerie
Hlavní účinky:Ultralehké sérum kombinující směs vzácných účinných látek, které pleť dokonale zhydratuje a sníží tak počet jemných linek a vrásek během regenerační fáze pleti. Zároveň posiluje ochablé oblasti obličeje, redukuje pigmentové a stařecké skvrny a bojuje proti zarudnutí. Díky tomu je pleť hladká a vyzařuje mladistvou svěžestí. Zároveň ve stejné době speciální "Molekula mládí" stimuluje systémy opravy pleti, poskytuje zvýšenou intenzivní ochranu buňkám a produlužeje jejich životnost. Dokonalé noční sérum pro každou ženu s citlivou pletí.Složení:Src-complex (komplex redukující přecitlivělost pleti), kyselina hyaluronová, extrakt z sigesbeckia orientalis & rabdosia rubescensZpůsob použití:Aplikujte ráno či večer na dokonale očištěnou pleť obličeje a krk.
od 1 343 Kč
Nejlevněji
Notino
Do nákupního seznamu
Dr. Max | Notino | FAnn parfumerie
Hlavní účinky:Unikátní kombinace vzácných aktivních složek, které činí toto ultra lehké sérum neskutečně účinné. Odstraňuje známky stresu, viditelně snižuje únavu, podráždění i vyrážku a vaše pleť po něm bude hebká a uvolněná. Zároveň z ní bude vyzařovat nádherná svěžest. Díky kyselině hyaluronové a hydratačních komponent je kůže doslova napumpována, čímž viditelně snižuje viditelnost vrásek a oblastí s uvolněnou pletí. Vysoce účinné rostlinné extrakty navíc posilují obranou funkci pleti a pomáhají jí bojovat s denními stresovými faktory. Pro perfektně zpevněnou, uvolněnou a svěží pleť. Vhodné pro všechny typy pleti.Složení:Src-complex (komplex redukující přecitlivělost pleti), Biophytex, Ectoin & Structurine, Kyselina hyaluronováZpůsob použití:Aplikujte ráno či večer po očištění pleti. Nanášejte pod váš obvyklý produkt péče o pleť. Vhodné pro každodenní použití či jako intenzivní léčebnou kůru. Otočte víčkem proti směru hodinových ručiček (cca o ½ otáčky), mechanismus uzávěru se povysune směrem nahoru a pipeta se naplní sérem. Následně dotočte uzávěr o další ½ otáčky, čímž uzávěr otevřete. Sérum následně zmáčknutím uzávěru vytlačíte z pipety přímo na místo určení.
od 1 290 Kč
Nejlevněji
Notino
Do nákupního seznamu
Notino | FAnn parfumerie
Intenzivní koncentrovaná péče zpevňuje pleť a navrací ji elasticitu, zároevň ji chrání před škodlivými vlivy z vnějšího prostředí. Zklidňuje stresovanou pleť, okamžitě a trvale vyhlazuje drobné linky i vrásky.Inovativní směs probiotických a prebiotických aktivních ingrediencí pro optimalizaci stavu pleti a pocit komfortu. Dlouhodobé odbourání stresu a ochrana před negativními vlivy z vnějšího prostředí. Účinné látky:Jogurtová rovnováha - prebiotický komplex z čekanky a jogurtových kultur, které podporují bakterie přátelské k pleti, posilují odolnost a dlouhodobě hydratujíFermentované laktobacily - aktivní probiotická ingredience, která výrazně posiluje ochranu pleti tím, že opětovně a dlouhodobě aktivuje funkce ochranné bariéryVýtažek ze zelené mořské řasy Porost locikový - zpevňuje pleť, navrací ji pružnost a aktivuje produkci enzymů bránících ztrátě kolagenuKyselina hyaluronová - hydratuje pleť ve všech jejich vrstváchPentavitin - chrání pleť a napomáhá její hydrataciAvokádový olej, alantoin a bisabolol - dělají pleť hedvábně hebkouDefensil - zmírňuje podrážděné reakce a pomáhá okamžitě pleť zklidňovat a hojit Použití:Používejte ráno a večer na očištěnou pleť a nechte vstřebat. Následně použijte svůj běžný krém.Tip: pro ještě lepší výsledky použijte Declaré Probiotic Skin Solution - Multi Regeneration Cream
od 1 750 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max | FAnn parfumerie
Hlavní účinky:Švýcarská značka DECLARÉ specializující se na citlivou pleť přichází s unikátním krémem k ošetření kuperózy. Klinické studie prokázaly, že jeho užíváním snížíte projevy až o 55 % a díky tomu předejdete přechodu do vážnějšího stádia. Krém snižuje viditelnost žilek, zabraňuje vzniku alergických reakcí a předchází stresovým reakcím kůže. Posiluje obrannou a regenerační schopnost kůže. Složení:Aktivní anti-kuperózní ingredience z citrusové kůry, Biophytex, SRC-Complex, Pentavitin, Kyselina hyaluronová, Vitamín E, hedvábný prášek, Cetiol Sensosoft a Crodamol, Bisabolol a Allantoin, Bambucké máslo a olej z makadamových ořechů Způsob použití:Aplikujte ráno a/nebo večer na dokonale očištěnou pleť.
od 1 550 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max | FAnn parfumerie
Hlavní účinky:Vysoce účinné oční sérum s liftingovým efektem. Toto sérum, které obsahuje patentovaný SRC-complex okamžitě dodává očnímu okolí dokonalou hebkost a intenzivně ho hydratuje. Zároveň bojuje se známkami únavy kolem očí. Pomáhá výrazně redukovat již existující linky, vrásky a tmavé kruhy okolo očí. Vaše oční okolí získá zářivější a mladistvý vzhled. Díky intenzivnímu liftingovému účinku navíc pomáhá proti efektu padajícího víčka (převislé oční víčko). Posiluje a chrání citlivou pokožku očního okolí díky intenzivnímu zpevnění kožní tkáně a poskytuje okamžitou a trvalou hydrataci a hustotou pleti. Posiluje jemnou síť kapilár v oční oblasti a aktivuje vlastní detoxifikační systém pleti, čímž brání nepravidelnému hromadění pigmentu. Redukuje otoky a únavu okolo očí díky zlepšení mikrocirkulace. Složení:Src-complex (komplex redukující přecitlivělost pleti), Pentavitin, Synergický bylinný koktejl (obsahuje perské hedvábí, Sigesbeckia orientalis, indický pupečník, měsíček lékařský, listnatec kopinatý)Způsob použití:Aplikujte ráno i večer na očištěnou pleť samostatně či jako předběžný krok, který doplní vaši obvyklou rutinu péče o oční okolí. Velmi lehce rozetřete.
od 809 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max | Notino | FAnn parfumerie
Hlavní účinky:Redukce vrásek až o 57% již po čtyřech týdnech používání (ráno i večer). Tento výživný krém obsahuje vysoce účinný extrakt proti vráskám (Réductine). Při pravidelném používání viditelně redukuje linky a vrásky. Pro mnohem pevnější a hladší pleť očního okolí a zářivější vzhled.Složení:Réductine (proti-vráskový extrakt odvozený z ovesného extraktu), Hydratační prvky a kyselina hyaluronová, Olej z makadamových oříšků Způsob použití:Aplikujte ráno a večer na očištěnou pleť očního okolí. Krém neroztírejte, ale aplikujte pouze jemným poklepáváním.
od 699 Kč
Nejlevněji
Notino
Do nákupního seznamu
Dr. Max | Notino | FAnn parfumerie
Lehké a šetrné mléko rpo důkladné očištění citlivé pleti. Odstraňuje pocit napětí a navrací pleť do přirozené rovnováhy. Zároveň ji osvěžuje a a optimálně připravuje na další kroky péče o pleť.Inovativní směs probiotických a prebiotických aktivních ingrediencí pro optimalizaci stavu pleti a pocit komfortu. Dlouhodobé odbourání stresu a ochrana před negativními vlivy z vnějšího prostředí. Účinné látky:Jogurtová rovnováha - prebiotický komplex z čekanky a jogurtových kultur, které podporují bakterie přátelské k pleti, posilují odolnost a dlouhodobě hydratujíFermentované laktobacily - aktivní probiotická ingredience, která výrazně posiluje ochranu pleti tím, že opětovně a dlouhodobě aktivuje funkce ochranné bariéryVýtažek ze zelené mořské řasy Porost locikový - zpevňuje pleť, navrací ji pružnost a aktivuje produkci enzymů bránících ztrátě kolagenuKyselina hyaluronová - hydratuje pleť ve všech jejich vrstváchPentavitin - chrání pleť a napomáhá její hydrataciAvokádový olej, alantoin a bisabolol - dělají pleť hedvábně hebkouDefensil - zmírňuje podrážděné reakce a pomáhá okamžitě pleť zklidňovat a hojit Použití:Používejte ráno a večer k očištění a zklidnění pleti obličeje, krku a dekoltu s pomocí bavlněných odličovacích tamponů. Není třeba oplachovat vodou. Po očištění můžete pleť tonizovat a pokračovat s dalšími kroky péče.  
od 880 Kč
Nejlevněji
FAnn parfumerie
Do nákupního seznamu
FAnn parfumerie
Hlavní účinky:Lehké čistící mléko, obohacené extraktem z lípy jemně čistí pleť a bez námahy odstraní make-up i nadměrný kožní maz, aniž byste narušili přirozenou rovnováhu pleti.Složení:Extrakt z lípyZpůsob použití:Používejte ráno a večer. Naneste na obličej, šetrně setřete ubrouskem či opláchněte vlažnou vodou. Následně použijte Tender Tonifying Lotion a vychutnáte si dokonale opečovávanou pleť.
od 910 Kč
Nejlevněji
FAnn parfumerie
Do nákupního seznamu
FAnn parfumerie
Hlavní účinky:Hravě si poradí se všemi druhy make-upu bez námahy a zcela důkladně, aniž by podráždil oči a jejich okolí. Odstraňuje i voděodolnou řasenku a make-up a je vhodní i pro nositele kontaktních čoček.Složení:Bohatá olejová formuleZpůsob použití:Nanášejte na suchý vatový tampon či aplikujte na prsty a jemně očistěte okolí očí, oční víčko a řasy. Čištění dokončete s použitím navlhčeného tamponu. Na každé oko vždy použijte nový tampon.
od 580 Kč
Nejlevněji
FAnn parfumerie
Do nákupního seznamu
FAnn parfumerie
Declaré vyvinulo inovativní Global Protection Serum, které nabízí komplexní ochranu a péči o pleť té nejvyšší úrovně. Poskytuje ochranu v situacích, které přesahují hranice ostatních výrobků. Sérum se skládá z ingrediencí ve dvou oddělených fázích, které se smíchají ve velice účinnou substanci až při samotné aplikaci. 2x20ml Aktivní ingredience v modré fáziSRC-Complex (komplex redukující přecitlivělost) Tato aktivní kombinace vzácných ingrediencí redukuje přecitlivělost, posiluje o 15% kožní bariéru a posiluje odolnost pleti. Dále snižuje svědění, zarudnutí (o cca 18%) a podráždění pleti (o cca 70%). Intenzivní buněčná ochrana zabraňuje jakémukoliv poškození buněk a dlouhodobě udržuje hydrataci pleti, čímž napomáhá předcházet předčasnému stárnutí pleti. Pro zřetelně klidnou, vyváženou a silnou pleť. Zvláště účinnou složkou proti známkám stárnutí pleti je kyselina hyaluronová (krátké a dlouhé řetězce). Dlouhé řetězce dávají pleti pružnost, zatímco krátké řetězce vytváří speciální účinek proti stárnutí, který proniká hluboko do pleti. Pentavitin je sacharidový komplex, který je identický s pletí. Je získáván z přírodního cukru a poskytuje pleti intenzivní hydrataci se 72 hodinovým efektem. Díky tomu snižuje transepidermální ztrátu vody v pleti, což značně vylepšuje bariérovou ochranu pleti.
od 1 790 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max | FAnn parfumerie
Hlavní účinky:Maska navržená k okamžitému zvýšení hydratace vaší pleti. Intenzivní hydratační efekt vaši pleť okamžitě snižuje výskyt jemných linek. Zanechává vaši pleť svěží a hedvábně měkkou. Vhodné pro všechny typy pleti.Složení:Extrakt z řasy, Bisabolol (aktivní látka v Heřmánku) Způsob použití:Aplikujte na dokonale očištěnou pleť obličeje a krk. Masku po deseti minutách opláchněte vlažnou vodou nebo setřete zbytek masky ubrouskem. Masku lze díky její krémové konzistenci i jemně vmasírovat do pleti a nesmývat.
od 712 Kč
Nejlevněji
Notino
Do nákupního seznamu
Dr. Max | Notino | FAnn parfumerie
Hlavní účinky:Neuvěřitelně osvěžující krémový gel s mimořádně účinným extraktem z řas dává žíznivé pleti intenzivní hydrataci. Vyhlazuje vrásky a pomáhá snižovat účinek škodlivých volných radikálů vyvolaných UV zářením. Pro svěží a zářivou pleť, která je mnohem pružnější a vitálnější, než jste zvyklí. Vhodné pro všechny typy pleti.Složení:Extrakt z řasy, Kyselina hyaluronová, Vitamín E, Vitamín C Způsob použití:Aplikujte na dokonale očištěnou pleť obličeje a krk ráno nebo večer. Pokud pleť vykazuje nízký obsah lipidů, použijte v kombinace s krémem Skin Soothing Cream Extra Rich.
od 723 Kč
Nejlevněji
Notino
Do nákupního seznamu
Dr. Max | Notino | FAnn parfumerie
Hlavní účinky:Ultra lehký nemastný krém s okamžitým matujícím efektem poskytuje intenzivní hydrataci a zlepšuje schopnost zadržování vlhkosti uvnitř pleti. Výrazně zjemňuje póry a zjemňuje strukturu pleti. Vitamín E chrání proti znečišťování vlivem okolního prostředí. Při pravidelném používání zabraňuje tvorbě a usazování nečistot. Pro čistou, matnou a rafinovanou pleť. Vhodné pro mastnou pleť a prioritně pro problémovou pleť, která trpí na podráždění a znečištění.Složení:Nemastný krém, Extrakt z lísky, Kaolín, Extrakt z violky a kořene lopuchu, Speciální komplex proti pupínkům a černým tečkám (kyselina salicylová, Alkyl Malate), Panthenol, Vitamín EZpůsob použití:Aplikujte ráno a večer na dokonale očištěnou pleť obličeje a krk.
od 686 Kč
Nejlevněji
Notino
Do nákupního seznamu
Dr. Max | Notino
Hlavní účinky:Vysoce efektivní péče s nejmodernějším komplexem proteinů. Díky nim se znovu oživují i ty nejhlubší vrstvy pokožky a pleť je díky nim zpevněna a vytvarována. Pleť díky tomu vypadá mnohem mladší, než skutečně je. Účinně redukuje pigmentové skvrny a pleť se stává rovnoměrně omlazená a zářivá. Vzhled vrásek a jemných linek se účinně snižuje. Kombinace osvěžující hydratace a přírodních olejů hýčká pokožku a dělá ji neuvěřitelně hebkou. Vhodné pro všechny typy pleti a prioritně pro pleť, která začíná ztrácet kontury, pevnost a hydrataci a vznikající vrásky a pigmentové skvrny.Složení:Src-complex (komplex redukující přecitlivělost pleti), Sensiline, Structurine, Ectoin, Kyselina hyaluronováZpůsob použití:Aplikujte ráno či večer na dokonale očištěnou pleť obličeje a krk.
od 1 242 Kč
Nejlevněji
Notino
Do nákupního seznamu
Dr. Max | Notino | FAnn parfumerie
Hlavní účinky:Vysoce efektivní péče s nejmodernějším komplexem proteinů. Díky nim se znovu oživují i ty nejhlubší vrstvy pokožky a pleť je díky nim zpevněna a vytvarována. Pleť díky tomu vypadá mnohem mladší, než skutečně je. Účinně redukuje pigmentové skvrny a pleť se stává rovnoměrně omlazená a zářivá. Vzhled vrásek a jemných linek se účinně snižuje. Kombinace osvěžující hydratace a přírodních olejů hýčká pokožku a dělá ji neuvěřitelně hebkou. Vhodné pro všechny typy pleti a prioritně pro pleť, která začíná ztrácet kontury, pevnost a hydrataci a vznikající vrásky a pigmentové skvrny.Složení:Src-complex (komplex redukující přecitlivělost pleti), Sensiline, Structurine, Ectoin, Kyselina hyaluronováZpůsob použití:Aplikujte ráno či večer na dokonale očištěnou pleť obličeje a krk.
od 1 242 Kč
Nejlevněji
Notino
Do nákupního seznamu
Dr. Max | Notino | FAnn parfumerie
Třetí krok regenerační péče je 24 hodinový výživný krém, který pomáhá udržovat přirozený ekosystém pleti, aniž by docházelo k jejímu nadměrnému zatěžování. Dlouhodobě zabraňuje vzniku nežádoucích viditelných známek předčasného stárnutí. Pleť je jemná, zpevněná a vypadá odpočatě.Inovativní směs probiotických a prebiotických aktivních ingrediencí pro optimalizaci stavu pleti a pocit komfortu. Dlouhodobé odbourání stresu a ochrana před negativními vlivy z vnějšího prostředí. Účinné látky:Jogurtová rovnováha - prebiotický komplex z čekanky a jogurtových kultur, které podporují bakterie přátelské k pleti, posilují odolnost a dlouhodobě hydratujíFermentované laktobacily - aktivní probiotická ingredience, která výrazně posiluje ochranu pleti tím, že opětovně a dlouhodobě aktivuje funkce ochranné bariéryVýtažek ze zelené mořské řasy Porost locikový - zpevňuje pleť, navrací ji pružnost a aktivuje produkci enzymů bránících ztrátě kolagenuKyselina hyaluronová - hydratuje pleť ve všech jejich vrstváchPentavitin - chrání pleť a napomáhá její hydrataciAvokádový olej, alantoin a bisabolol - dělají pleť hedvábně hebkouDefensil - zmírňuje podrážděné reakce a pomáhá okamžitě pleť zklidňovat a hojit Použití:Používejte ráno a večer na očištěnou pleť jako první krok vaší péče a nebo po nanesení obličejového séra.Tip: pro ještě lepší výsledky použijte před aplikací krému Declaré Probiotic Skin Solution - Anti-Wrinkle Concentrate
od 1 890 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max
Hlavní účinky:Velice jemný pěnivý gel důkladně a hluboce čistí pokožku, aniž by zničil její přirozenou ochrannou vrstvu. Odstraňuje přebytečný maz, make-up, nečistoty i suché šupinky pleti, díky čemuž je vaše pleť svěží a čistá. Při pravidelném používání pomáhá předcházet kožním vadám. Vhodné pro všechny typy pleti a prioritně pro pleť, která začíná ztrácet kontury, pevnost a hydrataci a vznikající vrásky a pigmentové skvrny.Složení:Kyselina mléčná, Extrakt z Macešky a kořene lopuchu Způsob použití:Aplikujte ráno a večer na vlhký obličej. Poté opláchněte vlažnou vodou a následně použijte Matifying Hydro Cream.
od 480 Kč
Nejlevněji
Notino
Do nákupního seznamu
Dr. Max | Notino
Hlavní účinky:Zpevňující krém s koenzymem Q10, který je základním prvek všech buněk v organismu člověka. Snižuje škodlivé působení volných radikálů a zabraňuje předčasnému stárnutí pleti. Kombinace aktivních látek pentacare, ceramidů a vitamínu B5 dělají pleť hladkou a pevnou. Regulují její lipidovou bariéru a zvyšují hydrataci. Krém má navíc speciální relaxační komplex, který zklidňuje a zmírňuje podráždění. Pleť získá zářivý a mladistvý vzhled. Vhodné pro všechny typy pleti. Složení:Koenzym Q10, Pentacare, Ceramidy, Panthenol / vitamín B5 Způsob použití:Aplikujte ráno či večer na dokonale očištěnou pleť obličeje a krk.
od 959 Kč
Nejlevněji
Pilulka
Do nákupního seznamu
Dr. Max | Pilulka | Notino | FAnn parfumerie
Hlavní účinky:Zpevňující krém s koenzymem Q10, který je základním prvek všech buněk v organismu člověka. Snižuje škodlivé působení volných radikálů a zabraňuje předčasnému stárnutí pleti. Kombinace aktivních látek pentacare, ceramidů a vitamínu B5 dělají pleť hladkou a pevnou. Regulují její lipidovou bariéru a zvyšují hydrataci. Krém má navíc speciální relaxační komplex, který zklidňuje a zmírňuje podráždění. Pleť získá zářivý a mladistvý vzhled. Vhodné pro všechny typy pleti. Složení:Koenzym Q10, Pentacare, Ceramidy, Panthenol / vitamín B5 Způsob použití:Aplikujte ráno či večer na dokonale očištěnou pleť obličeje a krk.
od 959 Kč
Nejlevněji
Pilulka
Do nákupního seznamu
Dr. Max | Pilulka | Notino | FAnn parfumerie
Hlavní účinky:Tento extra bohatý krém redukuje o 46% protizánětlivé molekuly už během prvních 24 hodin. Zároveň o 30% zlepšuje hydratační vlastnosti pleti a dlouhodobě ji udržuje vlhkou. Uklidňuje pleť, vyrovnává a zmírňuje napjatost pokožky a redukuje začervenání pokožky způsobené dehydratací. Pomáhá obnovit rovnováhu pleti a díky jemné textuře dělá pleť jemnou a sametově hebkou. Vhodné pro suchou a podrážděnou pleť.Složení:Heřmánkový extraktZpůsob použití:Aplikujte ráno či večer na očištěnou pleť obličeje a krk. Vhodné jak pro každodenní použití, tak jako „První pomoc" při podráždění způsobené vlivy okolního prostředí nebo při intenzivním ošetření.
od 889 Kč
Nejlevněji
Pilulka
Do nákupního seznamu
Dr. Max | Pilulka | Notino | FAnn parfumerie
Hlavní účinky:Tento extra bohatý krém redukuje o 46% protizánětlivé molekuly už během prvních 24 hodin. Zároveň o 30% zlepšuje hydratační vlastnosti pleti a dlouhodobě ji udržuje vlhkou. Uklidňuje pleť, vyrovnává a zmírňuje napjatost pokožky a redukuje začervenání pokožky způsobené dehydratací. Pomáhá obnovit rovnováhu pleti a díky jemné textuře dělá pleť jemnou a sametově hebkou. Vhodné pro suchou a podrážděnou pleť.Složení:Heřmánkový extraktZpůsob použití:Aplikujte ráno či večer na očištěnou pleť obličeje a krk. Vhodné jak pro každodenní použití, tak jako „První pomoc" při podráždění způsobené vlivy okolního prostředí nebo při intenzivním ošetření.
od 889 Kč
Nejlevněji
Pilulka
Do nákupního seznamu
Dr. Max | Pilulka | Notino | FAnn parfumerie
Hlavní účinky:Tato jemná emulze je posledním krokem vašeho čistícího rituálu. Dokonale se zbavíte všech zbývajících nečistot a připravíte svou pleť na další péči. Emulze navíc i hydratuje, tonizuje a zklidňuje pokožku. Vhodná pro všechny typy pleti.Složení:Extra jemný krém, Extrakt z lísky (hamamelis viriginniana), Panthenol, Extrakt z lípy, Allantoin Způsob použití:Používejte ráno a večer jako poslední krok fáze čištění pleti a přípravy na další péči. Po očištění naneste na suchý tampon a aplikujte na obličej a krk.
od 809 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max | FAnn parfumerie
Declaré Vital Balance intenzivní liftingové sérum v ampulích 7 x 2,5 ml
od 604 Kč
Nejlevněji
Notino
Do nákupního seznamu
Notino
Declaré Vital Balance multivitaminová regenerační péče pro normální a suchou pleť 40 ml
od 1 327 Kč
Nejlevněji
Notino
Do nákupního seznamu
Notino
Declaré Vital Balance výživný krém pro normální pleť 50 ml
od 692 Kč
Nejlevněji
Notino
Do nákupního seznamu
Notino
Declaré Vital Balance výživný multivitamínový krém 50 ml
od 982 Kč
Nejlevněji
Notino
Do nákupního seznamu
Notino
Declaré Vital Balance výživný obnovující krém pro suchou a podrážděnou pleť 50 ml
od 708 Kč
Nejlevněji
Notino
Do nákupního seznamu
Notino
2