Popis
Rýžová mouka se může použít k přípravě rýžové kaše (pudinku) nebo jako přísada při přípravě chleba, pečiva a jiných výrobků.Příprava: 50g rýžové mouky rozmícháme v 1 dl studené vody a postupně vlijeme do 4 dl vroucího mléka a za stálého míchání na malém ohni vaříme asi 10-15 minut do zhoustnutí .. Vmícháme máslo, dáme na talíř a dochutíme kakaem, džemem apod.Obsah: 500gZemě původu: BelgieVýživové údaje na 100g:Energetická hodnota 1583 kJ / 378,8 kcalTuk 1,2 g Sacharidy 83,7 g Vláknina 1,9 gBílkoviny 6,2 g
PROBIO Mouka pohanková hladká bezlepková je vhodná na přípravu palačinek (nasladko i naslano), bezlepkových moučníků a pečiva, lívanců, knedlíků, nočků a na zahušťování.
od 79 Kč
Dr. Max
Chutná celozrnná svačinka s vysokým obsahem vlákniny bez obsahuje lepku.
od 55 Kč
Dr. Max |
Lékárna.cz
PROBIO Mouka z červené čočky BIO se skvěle hodí na bezlepkové vaření a pečení. Můžete z ní upéct sušenky, omelety, zahustit polévku nebo omáčku.
od 69 Kč
Dr. Max
Velmi chutný a prakticky balený celozrnný krájený chléb. Neobsahuje lepek. Obsahuje 4 samostatná balení po 2 plátcích.
od 105 Kč
Dr. Max |
Lékárna.cz