LEANO.cz
Flexofytol 60 kapslí

Flexofytol 60 kapslí

Pro porovnání cen není zařazený žádný obchod
Jít na značku
nebo
Do online lékárny

Flexofytol obsahuje bio-optimalizovaný extrakt z kurkumy, standardizovaný na 42 mg kurkuminu, který přispívá k udržování pohyblivosti kloubů. Bio-optimalizovaný extrakt z kurkumy je jedinečný svou vysokou vstřebatelností a biologickou dostupností.

Podobné zboží

Látky obsažené v tomto výrobku – glukosaminsulfát, chondroitinsulfát a kolagen typu II tvoří přirozenou strukturu kloubní chrupavky, kolagen typu I je součástí vazů a šlach, MSM je zdrojem nezbytné, organicky vázané síry.
od 1 050 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max | Lékárna.cz | Pilulka
Látky obsažené v tomto výrobku – glukosaminsulfát, chondroitinsulfát a kolagen typu II tvoří přirozenou strukturu kloubní chrupavky, kolagen typu I je součástí vazů a šlach, MSM je zdrojem nezbytné, organicky vázané síry.
od 1 050 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max | Lékárna.cz | Pilulka
Látky obsažené v tomto výrobku – glukosaminsulfát, chondroitinsulfát a kolagen typu II tvoří přirozenou strukturu kloubní chrupavky, kolagen typu I je součástí vazů a šlach, MSM je zdrojem nezbytné, organicky vázané síry.
od 1 050 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max | Lékárna.cz | Pilulka
Látky obsažené v tomto výrobku – glukosaminsulfát, chondroitinsulfát a kolagen typu II tvoří přirozenou strukturu kloubní chrupavky, kolagen typu I je součástí vazů a šlach, MSM je zdrojem nezbytné, organicky vázané síry.
od 1 050 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max | Lékárna.cz | Pilulka

Popis Flexofytol 60 kapslí

Přírodní revoluce na klouby - kurkuma s unikátní vstřebatelností. Flexofytol® obsahuje bio-optimalizovaný extrakt kurkumy standardizovaný na 42 mg kurkuminu. Extrakt z kurkumy přispívá k udržování normálního stavu kloubů, ovlivňuje pohyblivost kloubů a rovněž opotřebení kloubních chrupavek. Kurkuma je součástí systému tradiční ájúrvédské nauky o životě a dlouhověkosti již celá staletí. Sušením a mletím jejího kořene vzniká koření s mnoha zajímavými vlastnostmi. Přidávat toto vynikající koření do jídla však nestačí. Kurkumin se velmi obtížně vstřebává a nedostává se do systémového krevního oběhu.