Fazole adzuki Allnature jsou oblíbenou surovinou především v asijské kuchyni, dnes jsou již ale oblíbené po celém světě. Mají pozitivní vliv na zdraví, a to především činnost ledvin a hladinu špatného cholesterolu v krvi. Lze je přidávat do polévek, salátů či pomazánek. Před vařením je nutné je alespoň na 8 hodin namočit.
Allnature Fazole adzuki bývají nazývány královnou fazolí. Jsou zdrojem vlákniny, bílkovin, vitaminů skupiny B. Jde o malé tmavě červené až hnědé fazolky s ořechovou chutí. Nejvíce oblíbené jsou v asijské kuchyni. Použití: Fazole adzuki můžete použít na přípravu polévky, pomazánek, kaší nebo salátů. Fazole adzuki před vařením předem namočte na 5-8 hodin, propláchněte, nasypte do hrnce. Poté zhruba 30-45 minut vařte v neosolené vodě, dokud fazolky nezměknou. Fazolky se solí až nakonec, aby neztvrdly. Složení: Fazole adzuki. Nutriční hodnoty ve 100 g: Energie: 1315kJ/314 kcal. Tuky: 1,62g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g. Sacharidy: 42 g, z toho cukry: 2 g. Bílkoviny: 24 g. Sůl: 0,04 g. Upozornění: Alergeny: Mohou obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.