LEANO.cz
ES BIO Meruňková jádra 100 g

ES BIO Meruňková jádra 100 g

Pro porovnání cen není zařazený žádný obchod
Jít na značku
nebo
Do online lékárny

Sladká meruňková jádra jsou chutově i vzhledem podobná mandlím. Mají typicky oříškovou chuť a stejně jako oříšky je můžeme i konzumovat samostatně nebo rozemlít a používat je do různých pokrmů.

Podobné zboží

Sušené fíky jsou medově sladké a také velice zdravé. Fíky zaženou hlad a prospějí vašemu trávení a nervům, a to v nejvyšší BIO a raw kvalitě.
od 25 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max | Lékárna.cz
Klíčky Hrášku Wolfberry BIO s jemnou hráškovou chutí si lehce vypěstujete sami doma. Budete tak mít po ruce chutnou svačinu, zeleninovou přílohu a čerstvý zdroj vitamínů a minerálů. Zkuste s nimi doladit jakýkoli slaný pokrm, třeba salát nebo nudle. Ideální je konzumovat klíčky syrové, kdy si tak zachovají maximum výživných látek a vitamínů. Klíčky se konzumují celé včetně kořenů a patří mezi bohatý zdroj vitamínů, minerálů a enzymů. Obsahují vysoký podíl velice cenné vlákniny a další prospěšné elementy. Návod na klíčení: • Semínka zalijte vodou a nechte odstát minimálně 2 hodiny, ideálně přes noc. • Lehce navlhčené je vložte do klíčící nádoby. • Semínka ponechte na tmavém a teplém místě, kde začnou klíčit. • Klíčky je potřeba pravidelně proplachovat, abyste zabránili plísním (2-3x denně). • První klíčky se objeví po 24 hodinách. • Ke konzumaci jsou vhodné klíčky po 3-4 dnech. • Před konzumací klíčky opláchněte. Jak konzumovat BIO hrášek: Klíčky se hodí pro přípravu ...
od 89 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max | Lékárna.cz
Klíčky Hrášku Wolfberry BIO s jemnou hráškovou chutí si lehce vypěstujete sami doma. Budete tak mít po ruce chutnou svačinu, zeleninovou přílohu a čerstvý zdroj vitamínů a minerálů. Zkuste s nimi doladit jakýkoli slaný pokrm, třeba salát nebo nudle. Ideální je konzumovat klíčky syrové, kdy si tak zachovají maximum výživných látek a vitamínů. Klíčky se konzumují celé včetně kořenů a patří mezi bohatý zdroj vitamínů, minerálů a enzymů. Obsahují vysoký podíl velice cenné vlákniny a další prospěšné elementy. Návod na klíčení: • Semínka zalijte vodou a nechte odstát minimálně 2 hodiny, ideálně přes noc. • Lehce navlhčené je vložte do klíčící nádoby. • Semínka ponechte na tmavém a teplém místě, kde začnou klíčit. • Klíčky je potřeba pravidelně proplachovat, abyste zabránili plísním (2-3x denně). • První klíčky se objeví po 24 hodinách. • Ke konzumaci jsou vhodné klíčky po 3-4 dnech. • Před konzumací klíčky opláchněte. Jak konzumovat BIO hrášek: Klíčky se hodí pro přípravu ...
od 89 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max | Lékárna.cz
Klíčky Hrášku Wolfberry BIO s jemnou hráškovou chutí si lehce vypěstujete sami doma. Budete tak mít po ruce chutnou svačinu, zeleninovou přílohu a čerstvý zdroj vitamínů a minerálů. Zkuste s nimi doladit jakýkoli slaný pokrm, třeba salát nebo nudle. Ideální je konzumovat klíčky syrové, kdy si tak zachovají maximum výživných látek a vitamínů. Klíčky se konzumují celé včetně kořenů a patří mezi bohatý zdroj vitamínů, minerálů a enzymů. Obsahují vysoký podíl velice cenné vlákniny a další prospěšné elementy. Návod na klíčení: • Semínka zalijte vodou a nechte odstát minimálně 2 hodiny, ideálně přes noc. • Lehce navlhčené je vložte do klíčící nádoby. • Semínka ponechte na tmavém a teplém místě, kde začnou klíčit. • Klíčky je potřeba pravidelně proplachovat, abyste zabránili plísním (2-3x denně). • První klíčky se objeví po 24 hodinách. • Ke konzumaci jsou vhodné klíčky po 3-4 dnech. • Před konzumací klíčky opláchněte. Jak konzumovat BIO hrášek: Klíčky se hodí pro přípravu ...
od 89 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max | Lékárna.cz

Popis ES BIO Meruňková jádra 100 g

PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ HODNOTY na 100 g Energetická hodnota 2580 kJ / 622 kcal Tuky 51 g z toho: Nasycené mastné kyseliny 4 g Sacharidy 13 g z toho cukry 3 g Vláknina 3 g Bílkoviny 25 g Sůl 0,02 g Doporučené dávkování: 1-2 jádra denně Upozornění: Nepřekračujte doporučené dávkování. Může obsahovat stopy ořechů. Skladování: V suchu, chladu a temnu. Sůl je v potravině obsažena pouze v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.