LEANO.cz
ES BIO Kokosový cukr 250g

ES BIO Kokosový cukr 250g

Pro porovnání cen není zařazený žádný obchod
Jít na značku
nebo
Do online lékárny

Sladidlo v BIO kvalitě s nezaměnitelnou karamelovou chutí. Kokosový cukr by se dal přirovnat ke kvalitnímu medu, protože stejně jako on, pomáhá udržovat stálost vnitřního prostředí organizmu a působí blahodárně na celé tělo.

Podobné zboží

Mana Mark 6 Powder Single Choco 430 g Tohle jídlo vás pohladí na duši i na těle! Skvělá čokoládová chuť vás vrátí do dětství a perfektní nutriční složení zase rychle a efektivně zasytí. Nutričně vyvážené jídlo ve formě prášku, s vysokým obsahem bílkovin, s vitaminy a minerálními látkami. Zdroj vlákniny a omega-3 mastných kyselin. Vhodné pro vegany.
od 249 Kč
Nejlevněji
Pilulka
Pilulka | Dr. Max
Ovesná tyčinka s kokosem a višněmi, která díky svému vysokému podílu vloček plně zasytí a doplní energii během dne.
od 25 Kč
Nejlevněji
Lékárna.cz
Lékárna.cz
Ovesná tyčinka s kokosem a kakaem, která díky svému vysokému podílu vloček plně zasytí a doplní energii během dne.
od 25 Kč
Nejlevněji
Lékárna.cz
Lékárna.cz
Bio Raw Čokolády od Iswari z řady DARK obsahují více jak 80 % kakaové sušiny, která pochází z nepražených kakaových bobů. Díky šetrné výrobě za nízkých teplot do 42 °C zůstávají zachovány veškeré výživové hodnoty a chuťové vlastnosti. Čokolády jsou slazeny kokosovým sirupem, který poskytuje našim čokoládám lahodnou jemnost. Kokosový sirup je nízkoglykemické sladidlo s příchutí ráje. Naše čokolády neobsahují mléko, lepek, rafinovaná sladidla, sóju ani ztužený tuk. Vychutnejte si kombinaci „živých“ chutí! :-)  
od 105 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Pilulka | Dr. Max

Popis ES BIO Kokosový cukr 250g

NERAFINOVANÉ PŘÍRODNÍ SLADIDLO - LAHODNÁ KARAMELOVÁ CHUŤ Získává se ručním sběrem nektaru z naříznutého okvětí kokosových palem. Nektar se následně uvaří, čímž se vytvoří karamel, který se rozdrtí na krystalky. Vzniklý cukr má pak velmi příjemnou karamelovou chuť. Kokosový cukr je charakteristický nízkým glykemickým indexem. Uvádí se rozmezí mezi 30 až 40. Pro srovnání třeba med má glykemický index 90. Za potraviny s nízkým glykemickým indexem se považují ty s hodnotou nižší než 50. Glykemický index vyjadřuje, do jaké míry v potravině obsažené sacharidy zvyšují hladinu cukru v krvi. V obecné míře, čím je tato hladina po jídle vyšší, tím více se musí vyplavit inzulínu. Čím více je inzulínu vyplaveno, tím větší je tendence k ukládání tuku v organismu. Upozornění: Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.