Klikva sušená mrazem, neboli lyofilizovaná klikva Allnature si díky šetrnému procesu lyofilizace zachovává barvu, chuť, vůni a živiny jako má čerstvá klikva. Proces lyofilizace spočívá v prudkém zmrazení a následném pomalém sušení ve vakuu, které klikvu zbaví 95 % vody.
Ovoce prudce zmrazeno a následně pomalu sušeno ve vakuu. Díky tomu si zachovává svou chuť, vůni, strukturu, přirozenou barvu, ale také vitamíny, živiny a minerály. Brusinky sušené mrazem, neboli lyofilizované brusinky Allnature si díky šetrnému procesu lyofilizace zachovávají barvu, chuť, vůni a živiny čerstvých brusinek. Proces lyofilizace spočívá v prudkém zmrazení a následném pomalém sušení ve vakuu, které brusinku zbaví 95 % vody. Lyofilizované brusinky Allnature nejsou dodatečně doslazovány. Složení: Mrazem sušená klikva. Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů. Použití: Ideální do jogurtů, musli, kaší, nejrůznějších dezertů nebo i jen tak samotné.