HRACHOVO-RÝŽOVÝ PROTEIN je přípravek, který zvyšuje podíl bílkovin v jídle čímž zároveň umožňuje snížit množství mouky a cukru a v některých případech je dokonce nahrazuje. Je vhodný pro přípravu koktejlů, ovocných smoothie nebo také k přípravě slaných či sladkých pokrmů. Hrachovo-rýžový protein je dobře rozpustný ve vodě, má neutrální chuť a neobsahuje lepek. Je vyroben z geneticky nemodifikovaných surovin.
TOPNATUR Protein hrachovo-rýžový má vysoký obsah bílkovin. Jeho použití vám umožňuje při přípravě jídla snížit množství mouky a cukru a v některých případech můžete tyto ingredience vyřadit úplně. Hrachovo-rýžový protein je bez přidaného cukru, konzervantů a aromat. Je bezlepkový, bezlaktózový a vhodný pro vegany. Použití: Směs syrovátkového proteinu (30 g - 3 polévkové lžíce) rozmíchejte ve 150 ml vody. Takto připravenou směs můžete použít jako nápoj nebo k přípravě dalších pokrmů. Složení: Hrachový proteinový izolát (95 %), rýžový proteinový koncentrát (5 %) Nutriční hodnoty ve 100 g: Energetická hodnota: 1473kJ/347kcal. Tuky: 0,7 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,16 g. Sacharidy: 5,1 g z toho cukry: 0,4 g. Bílkoviny: 80 g.