Bio Raw Čokolády od Iswari obsahují 61 % kakaové sušiny, která pochází z nepražených kakaových bobů. Díky šetrné výrobě za nízkých teplot do 42 °C zůstávají zachovány veškeré výživové hodnoty a chuťové vlastnosti. Čokolády jsou slazeny kokosovým cukrem, který se během výroby úplně nerozpustí a krystalky tak vytváří jemně zrnitou texturu. Kokosový cukr je nízkoglykemické sladidlo s GI 35.
Dopřejte svým chuťovým buňkám dobrodružství v podobě opravdové čokolády s nádechem máty v nejvyšší kvalitě. Čokoláda Mint Kiss je vyrobena z nepražených ekvádorských bobů Arriba Nacional. Obsahuje 61 % kakaové sušiny. Díky šetrné výrobě za nízkých teplot do 42 °C zůstávají v surovině zachovány všechny cenné přírodní látky. Je doslazována krystalickým kokosovým cukrem netradičně až v průběhu temperování. Čokoláda díky tomu získává jemně zrnitou až křupavou texturu, která se na jazyku postupně rozpouští. Zajímavý chuťový podtext dodává čokoládě lahodný nasládlý prášek z peruánského ovoce lucumy, který chutí a vůní připomíná vanilku, karamel a oříšky. Složení: Bio kakaová sušiny (61 %), bio kokosový cukr, bio lucuma prášek, bio slunečnicový lecitin, bio mátový esenciální olej (0,33 %).