LEANO.cz
Allnature Agávový sirup Vanilka BIO 350 g

Allnature Agávový sirup Vanilka BIO 350 g

Pro porovnání cen není zařazený žádný obchod
Jít na značku
nebo
Do online lékárny

Voňavé spojení agávového sirupu s extraktem z vanilky v BIO kvalitě. Agávový sirup vyniká o zhruba 30 % vyšší sladivostí než má klasický rafinovaný cukr. 

Podobné zboží

Kokosový cukr v BIO kvalitě získaný z okvětí kokosových palem.
od 105 Kč
Nejlevněji
Lékárna.cz
Do nákupního seznamu
Dr. Max | Lékárna.cz
Javorový sirup má charakteristickou chuť a vůni, která připomíná karamel.
od 119 Kč
Nejlevněji
Lékárna.cz
Do nákupního seznamu
Lékárna.cz
Třtinový cukr moučka patří mezi zdravější alternativy rafinovaného bílého řepkového cukru.
od 39 Kč
Nejlevněji
Dr. Max
Do nákupního seznamu
Dr. Max
Umělé sladidlo vhodné zejména pro diabetiky. Stévii jako sladidlo používali už Indiáni v Paraguayi pro oslazení čajů a dalších nápojů. Kromě toho žvýkali její listy a přezdívali jí „sladká tráva". Toto umělé sladidlo ale nezpůsobuje zvýšení cukrů v krvi, stejně jako neukládá tuky v těle. Proto je vhodné při redukčních dietách. Přitom se odhaduje, že stévie je třistakrát sladší než cukr a to při nulovém obsahu kalorií. Stévie tedy patří mezi náhražky cukru, ovšem bez všech negativních účinků, které obyčejný cukr na tělo má. Umělé sladidlo, díky kterému nepřiberete, s řadou dalších účinků na chrup, vhodné jako stoprocentní náhrada za obyčejný cukr.
od 229 Kč
Nejlevněji
Lékárna.cz
Do nákupního seznamu
Dr. Max | BENU | Lékárna.cz

Popis Allnature Agávový sirup Vanilka BIO 350 g

Agávový sirup s extraktem vanilky v BIO kvalitě má nízký glykemický index a tudíž je vhodný také pro diabetiky nebo během redukční diety. Hlavní vlastnosti: o 30 % vyšší sladivost než má klasický cukr – pro dosažení sladké chuti pokrmu stačí menší množství sirupu obsahuje maximálně 25 % glukózy a minimálně 66 % fruktózy snadno se rozpouští Použití: Dle potřeby ve studené i teplé kuchyni. Složení: Agávový sirup* 99 %, vanilka extrakt* 1%. *z kontrolovaného ekologického zemědělství Výživové hodnoty ve 100 g: Energie 1289 kJ/303 kcal, tuky < 0,5 g z toho mastné kyseliny < 0,1 g , sacharidy 75,0 g z toho cukry 75,0 g, bílkoviny < 0,5 g, sůl 0,01 g.