Agávový sirup s karamelem v BIO kvalitě se zhruba o 30 % vyšší sladivostí, než má běžný rafinovaný cukr.
Agávový sirup s karamelem v BIO kvalitě má nízký glykemický index a tudíž je vhodný také pro diabetiky nebo během redukční diety. Hlavní vlastnosti: o 30 % vyšší sladivost než má klasický cukr – pro dosažení sladké chuti pokrmu stačí menší množství sirupu obsahuje maximálně 25 % glukózy a minimálně 66 % fruktózy snadno se rozpouští Použití: Dle potřeby ve studené i teplé kuchyni. Složení: Sirup z agáve* 78 %, Victoria karamel* 22 % *z kontrolovaného ekologického zemědělství Výživové hodnoty ve 100 g: Energie 1244 kJ/293 kcal, tuky < 0,5 g z toho mastné kyseliny < 0,1 g , sacharidy 73 g z toho cukry 73 g, bílkoviny < 0,5 g, sůl 0,01 g.